Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Platt LED Armatur

Genom åren har det installerats massor av traditionella ljusrörsarmaturer runt om i svenska hem och på arbetsplatser. De senaste åren har det dock genomförts en utskiftning av dessa. Det beror på att det har skett en rivande utveckling inom LED armaturer, som är betydligt mer ekonomiska än gammaldags armaturer. 

En platt LED armatur är en snygg och elegant lösning, som med fördel kan ersätta en gammal ljusrörsarmatur. Det är likaledes ett givet val om du inte har använt någon ljusarmatur förr. 

I vårt stora urval av platt LED armaturer hittar du takarmaturer i riktigt god kvalitet samt mycket låga priser. 

LED lampa och LED armatur – en kompetent ljuskälla

Ljusrör är i stort sett inte ett nytt fenomen, eftersom de länge har varit en integrerad ljuskälla. Det nya är att det har kommet LED rör, även kallade LED ljusrör in i bilden. I början var LED belysning inte optimal, men det har ändrat sig markant. 

I dag är LED ljus en mycket kompetent ljuskälla, som lyser minst lika bra som sparlampor, glödlampor och halogenlampor. Förutom att LED belysning och LED armaturer är lika bra som andra ljuskällor, har de en rad kvaliteter, som andra ljusrör inte har.

Du kan bland annat hänga en LED ljusarmatur i din bostad, utan att din elräkning exploderar. Med en LED lampa uppnår du med andra ord stora besparingar, vilket är viktigt för många – både i privata hem och i företag.


Populära i Platt LED Armatur

Häng dina LED ljusarmaturer överallt

Det som är bra med en ljusarmatur, är att du kan hänga den överallt där du har behov av bra belysning. Våra kompakta LED armaturer är lätta att montera eftersom det alltid medföljer monteringsbeslag till gipstak, lättbetongtak, paneltak, trätak m.m.

Belysningsarmaturer kan exempelvis användas som:

- LED arbetsbelysning

- LED verkstadsarmatur

- LED industriarmatur

- LED våtrumsarmatur

- Utomhusarmatur

- Inomhusarmatur

- Korridorbelysning

- Kontorsbelysning

- Garageljus

- Källarbelysning

Som du skall använda platt LED armaturer i ett våtrum, skall du dock vara uppmärksam på att välja ett ljusrörsarmatur med IP65-klassning.

Hur stor skall din LED ljusarmatur vara?

Hos oss på PlusLED hittar du platt LED armaturer i snygg design, och som kan användas i många sammanhang. Vilken storlek du skall välja, beror på hur du skall använda din nya armatur. 

Storleken på en LED takarmatur bör värderas utifrån hur stort rummet är. Har du behov av en LED ljusarmatur i din bostad, bör den inte vara lika stor som den du skulle montera på ett stort kontor eller i en lagerlokal. 

För att tillmötesgå alla storleksbehov inom billiga armaturer, hittar du följande storlekar i vårt sortiment: 

- LED armatur 60 cm.

- LED armatur 90 cm.

- LED armatur 120 cm.

- LED armatur 150 cm.

Goda råd om LED belysning är inte dyra hos PlusLED

Om du har behov av hjälp för att hitta rätt platt LED armatur eller vill ha goda råd kring LED belysning generellt, är du alltid välkommen att vända dig till oss.