Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Shelly BLU Dörr/fönster | Vit

Produktnummer: 92016
Shelly BLU dörr/fönstersensor är en avancerad sensor designad för att upptäcka öppningar och rapportera dem direkt. Den är Bluetooth-styrd, vilket ger snabb respons och lång batteritid. Sensorn mäter även ljusstyrka och vinkel och kan enkelt integreras i ditt nuvarande smarta hem.

238 kr 

Omedelbart tillgänglig, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Shelly BLU Dörr/fönster | Vit"

Shelly BLU dörr/fönstersensor

Den avancerade Shelly BLU dörr-/fönstersensorn, designad för att upptäcka öppningar och rapportera dem direkt. Denna Bluetooth-styrda sensor ger dig snabb respons och lång batteritid, samtidigt som den mäter ljusstyrka och vinkel. Låt oss dyka in i de fem nyckelfunktionerna som gör Shelly BLU dörr-/fönstersensor till det perfekta valet för att förbättra ditt hems säkerhet och automatisera belysningen.

Registrerar öppning och stängning av dörrar/fönster

Shelly BLU Dörr-/Fönstersensor låter dig övervaka öppning och stängning av dörrar och fönster i realtid. Det är ett effektivt sätt att hålla reda på när dina in- och utgångar används.

Mäter lutningsvinkel och ljusstyrka

Med Shelly BLU Dörr-/Fönstersensor kan du få extra information om rörelser och ljusförhållanden i ditt hem. Sensorerna mäter vinkeln på dörrar och fönster, vilket kan vara användbart för att identifiera oönskad åtkomst eller förändringar i rummets tillstånd. Dessutom känner sensorn även av ljusstyrkan, vilket gör att du kan automatisera belysningen baserat på omgivande ljusnivå.

Batteritid upp till 5 år

Du behöver inte oroa dig för frekvent batteribyte med Shell BLU-sensorn. Med en imponerande batteritid på upp till 5 år, beroende på daglig användning, kan du känna dig lugn och veta att sensorn kommer att fungera tillförlitligt under lång tid.

Enkel kontroll via Shellys smarta kontrollapp

Med Shelly BLU-sensorn får du en problemfri kontrollupplevelse. Via den intuitiva Shelly Smart Control-appen kan du enkelt övervaka och styra sensorn. Denna lättanvända app låter dig anpassa automatiseringsscenarier och inställningar för att skapa den perfekta hemupplevelsen.

Enkelt integrerad i ditt smarta hem {{ n }}

Shelly BLU-sensorn kan enkelt integreras i dina befintliga automationsscenarier. Du kan skapa anpassade åtgärder baserat på sensorns status. Du kan till exempel automatisera belysningen så att den tänds när en dörr öppnas, eller skicka ett meddelande till din smartphone när ett fönster stängs.

{{ n }}

Med Shelly BLU kan du förbättra säkerheten i ditt hem, automatisera belysning och övervaka åtkomst på ett intelligent och tillförlitligt sätt.

 {{ n }}{{ n }}{{ n }}

Mer information "Shelly BLU Dörr/fönster | Vit"
Färg: Vit, Vit
EAN 3800235266601

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPT OCKSÅ