Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Butiksbelysning

Belysning för butiker

Är du ute efter ljuskällor till din butik? Då har du kommit till rätt ställe. Här hittar du våra tips på den bästa butiksbelysningen på marknaden. 

Butiksbelysningen är inte bara viktig för att kunderna skall kunna navigera i butiken. Den är lika viktig för att skapa en bra atmosfär och för att visa upp och uppmärksamma dina produkter.

Här hittar du olika typer av butiksbelysning, så att du kan välja rätt ljuskällor enligt dina behov. Vi har sammanställt en översikt med vars hjälp du kan få en snabb överblick över de olika belysningsprodukterna. Gemensamt för alla är att de är av hög kvalitet och fungerar perfekt i alla butiker.

En optimal belysning är viktig för din butik

Även i dag, när online shopping har blivit så populärt, spenderar vi fortfarande tid i fysiska butiker. Som butik är det viktigt att försöka göra upplevelsen så positiv som möjligt, och belysningen är en viktig del av detta. 

Butiksbelysningen är en viktig del för att få kunderna att känna sig hemma i butiken och locka dem att handla. Rätt belysning gör mycket mer än att bara belysa en butik. Den skapar stämning och atmosfär, guidar kunderna till viktiga områden och ser till att kunderna kan navigera smidigt i butiken. 

Den här typen av belysning handlar om att skapa det perfekta ljuset och en bra atmosfär. När det gäller butiksbelysning är det ett av de mest subtila och enklaste sätten att ge dina kunder en bra upplevelse. 

Belysningsmöjligheterna för ett butiksutrymme är oändliga. Därför är det viktigt att välja den eller de ljuskällor som bäst framhäver din butik.


Populär i Butiksbelysning

Spotlightbelysning och spotlights är ett idealiskt val som belysning i en butik

Det är mycket viktigt att ha en väl upplyst butik för att ge ett gott intryck till dina kunder. Det finns olika typer av ljuskällor som kan hjälpa alla butiksägare att uppnå den belysning de söker.

Med LED spotlights som butiksbelysning får du en bra grundbelysning, eftersom din butik belyses optimalt. Även om det inte finns något naturligt ljus i butiken kan en billig spotlight lysa upp utrymmet på ett utmärkt sätt.

Om du köper en billig LED spotlight eller mer för en butik där du vill att vissa produkter eller områden skall framhävas, välj en strålkastare med svängbart huvud. På så sätt kan du justera ljuset beroende på var du vill att den skall lysa. Till exempel en display med produkter som du vill att dina kunder skall lägga märke till.

Alternativt kan du välja en funktionell butiksbelysningsspotlight där ljuset och stämningen kan justeras. En dimbar spotlight kan vara användbar för nischbutiker som vill ha en avkopplande och mörkare belysning som en del av sin inredning. 

Spotlights på skenor är ett annat bra val

Spotlightbelysning i form av en spotlight är inte den enda ljuskällan du kan använda i din butikslokal. Du kan till exempel också använda dig av en spotlightskena, som är ett annat mycket bra val för butiksbelysning.

Belysningsskenor placeras direkt i taket i din butik. När belysningsskenan är monterad i taket är det bara att sätta in spotlights i själva skenan och du kan dra nytta av funktionell och flexibel belysning.

Med den här ljuskällan kan du enkelt justera antalet spotlights i skenan och flytta dem runt efter behov. I en butik kan det vara trevligt att ändra belysningen i vissa fall, vilket du enkelt kan göra med en belysningsskena med spotlights.

Varför välja LED butiksbelysning?

Som butiksinnehavare är bra belysning inte det enda viktiga. En låg elräkning är också avgörande. Många butiker använder dock fortfarande gamla lysrör eller andra typer av lampor, eftersom de inte vet att LED är ett betydligt bättre alternativ.

Det finns flera fördelar med att använda LED butiksbelysning. Lamporna har till exempel mycket längre livslängd, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för dåligt upplysta områden i din butik. En annan fördel är att LED lampor tänds omedelbart, till skillnad från glödlampor.

Samtidigt är det en miljövänlig och energibesparande ljuskälla, vilket är ett plus för alla butiksägare. LED belysning kräver mycket mindre energi än traditionella ljuskällor. Detta resulterar i minskade kostnader när det gäller butikens elräkning, på så sätt kan du spara mer pengar.

Fördelarna med LED butiksbelysning är många. Om du har en annan typ av ljuskälla i din butik kan det därför vara en bra idé att överväga LED butiksbelysning i stället. 

Marknadens bästa LED belysning för din butik finns här

I den här listan hittar du olika ljuskällor som är särskilt lämpliga som butiksbelysning. Om du behöver en annan typ av butiksbelysning än den du hittar här kan du ta en titt på några av våra andra kategorier, t.ex. spotlights, belysningsskenor eller liknande. Här får du en översikt över alla produkter som vi saluför på vår hemsida.

Om du har frågor kring en specifik lampa eller vill ha råd och vägledning för att välja rätt belysning är du alltid välkommen att kontakta oss.