Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Diverse LED strip tillbehör

Diverse tillbehör till LED strip

Välkommen till vår kategori för diverse LED strip tillbehör, där du hittar allt nödvändigt tillbehör för att optimera din LED strip belysning. Oavsett om ditt projekt är stort eller litet har vi rätt komponenter för att hjälpa dig att skapa den perfekta atmosfären i ditt hem eller på din arbetsplats. Vårt breda utbud av tillbehör är noggrant utvalt för att säkerställa kvalitet, kompatibilitet och användarvänlighet.

LED driver och LED controller

LED driver och LED controller säkerställer att dina LED strips drivs korrekt för optimal prestanda och kan ge dig möjlighet att anpassa ljusstyrka, färg och mönster med full kontroll beroende på vald driver och controller.

Populära i Diverse LED strip tillbehör

Skarvsats och Förlängningskablar

Skarvsatser och förlängningskablar erbjuder flexibilitet för dina LED strips genom att låta dig anpassa längden på dina LED strips och nå ut till alla hörn av ditt utrymme utan kompromiss.

Connectors

Connectors för LED strips erbjuder en enkel lösning för att enkelt strömförsörja och förlänga din LED strip, vilket möjliggör en flexibel och skräddarsydd installation av din belysning.

Dubbelhäftande Tejp

Dubbelhäftande tejp är ett oumbärligt tillbehör för enkel och säker montering av dina LED-strips. Den starka vidhäftningen säkerställer att dina ljuskällor stannar där du vill ha dem, utan behov av komplexa installationsprocesser.

Kabelkopplingsstycke

Kabelkopplingsstycken är designade för att erbjuda en säker och pålitlig anslutning mellan kablar. Detta tillbehör är idealiskt för att utöka din belysning eller ansluta flera segment av LED strips.