Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Batteridrivna Utomhuslampor

Batteridrivna utomhuslampor till trädgården, campingen eller semestern?

Med en batteridriven utomhuslampa kan du snabbt och enkelt få ljus till dina utomhusaktiviteter. Atmosfären med batterilampor för utomhusbruk är omisskännlig. Det gör att kvällarna på terrassen eller i tältet blir längre, och du slipper söka dig efter fasta ljuskällor inomhus. Detta ger en lugnare och trevligare atmosfär. Användningen av batterilampor för utomhusbruk har därför blivit mycket populär, både bland privatpersoner och företag som till exempel använder LED belysning och batterier för utomhusbruk runt restaurangens matbord. Eller som lyktor längs terrassen eller som ljusslingor på kors och tvärs i taket. 

Få mysig belysning på trädgårdsfesten med batteridrivna lampor för utomhusbruk

Skapa en trevlig atmosfär i trädgården snabbt och enkelt med batteridrivna lampor för utomhusbruk. Det fina med den här typen av lampor är dess rörlighet. Du kan ta den med dig vart du än går, och därmed också placera den i trädgården. Precis där det behövs. Detta är för din egen och dina gästers skull om du exempelvis håller en trädgårdsfest. Det är också en enkel produkt som kan användas av alla, eftersom de allra flesta av dessa typer av lampor endast kräver att sätta in batterier eller ladda det interna batteriet. Lampan styrs sedan via en strömbrytare på själva lampan, alternativt via en fjärrkontroll eller app.


Populära i Batteridrivna Utomhuslampor

Med batteridrivna LED utomhuslampor med sensor kan du alltid hitta runt i skjulet, garaget och liknande. 

Med batteridrivna utomhuslampor kan du snabbt och enkelt sätta upp lampor i ditt skjul eller din källare utan att behöva dra om kablar och så vidare. Batteridrivna utomhuslampor finns även utrustade med sensorer. Så att ljuset tänds så snart sensorn registrerar en rörelse. Ljuset stängs sedan av igen efter en viss tid, vilket gör ljuskällan självständig och lätt att använda. Du kan ställa in ljuskällan själv och snabbt flytta den om den första inställningen inte fungerade. Denna typ av användarvänlighet är sällsynt när det gäller sensorer och ljuskällor. Detta är därför ett mycket bra val för t.ex. stugan eller andra platser där det inte är ständig trafik eller aktivitet. 

Få ett fantastiskt ljusflöde med fina batteri- och LED lampor för utomhusbruk

När du köper en utomhuslampa med batteri och LED dioder får du ett superbra ljusflöde med lång livslängd. Detta beror på den effektiva LED dioden som har ett betydligt högre ljusflöde (lumen) per watt än gamla halogen- och glödlampor. Det innebär att du får ett kraftfullare ljus, samtidigt som du inte behöver ladda eller byta batterier lika ofta som tidigare. Detta har också öppnat upp för nya möjligheter för utvecklingen av batteridrivna lampor för utomhusbruk, eftersom de nu kan göras större och mer mångsidiga. Eftersom effektiviteten har förbättrats så mycket utan att det krävs större, tyngre och fler batterier.

Stort urval av batterier för utomhuslampor i olika IP-klasser 

När du köper batteridrivna lampor för utomhusbruk är det viktigt att vara uppmärksam på IP-klassificeringen. IP-klassning är en teknisk term som beskriver den täthetsklass som lampan är godkänd för. IP står faktiskt för Ingress Protection (skydd mot intrång). Termen är tryckt på ett stort antal armaturer, lampor och liknande ljuskällor som säljs på marknaden för att tala om och informera dig som konsument om produktens förmåga att stå emot vatten och främmande föremål. 

Den första siffran anger produktens motståndskraft mot fasta föremål som fingrar, damm, kablar osv. Den andra siffran anger produktens motståndskraft mot vatten.

Det är därför viktigt att du som konsument är medveten om hur mycket utomhuslampor tål när det gäller vind och väder, så att du har möjlighet att ta med lamporna inomhus i händelse av regn och storm.