Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Tillbehör SMD LED Strip

Tillbehör till SMD LED strip

Här hittar du hela vårt sortiment av tillbehör till SMD LED strips. Oavsett om du behöver förlänga, ansluta eller anpassa placeringen av dina SMD LED strips, har vi de nödvändiga komponenterna för att göra ditt projekt både enkelt och framgångsrikt. Vårt utbud inkluderar bland annat anslutningskablar, kopplingsstycken, hörnkontakter och kabelsamlingar, designade för att säkerställa enkel installation och optimal funktionalitet för dina SMD LED strips.

Populär i Tillbehör SMD LED Strip

Skarvklämmor

Skarvklämmor gör det möjligt att sammanfoga 2 stycken LED strip, så att du kan skapa kontinuerliga ljussekvenser utan avbrott. De säkerställer en stark och stabil anslutning som upprätthåller både ljusintensitet och färgäkthet, vilket är essentiellt för att uppnå det önskade estetiska resultatet.

Anslutningskabel

Anslutningskabel till LED strips spelar en avgörande roll i att ansluta LED strips till strömkällan på ett säkert och effektivt sätt, vilket garanterar att LED stripsen får den nödvändiga strömmen för att fungera optimalt.

Vinklar för LED strip

Vinklar för LED strip är idealiska för projekt som kräver böjningar eller anpassningar runt hörn. Dessa specialiserade kontakter säkerställer att du kan fortsätta din LED strip belysning runt hörn eller i kurvor, utan att kompromissa med ljuskvaliteten eller -intensiteten.

Kabelsamlingar

Kabelsamling till LED strip fungerar som en förlängningskabel, som möjliggör för LED strip att navigera runt hörn eller övergångar mellan olika ytor. Denna flexibilitet är idealisk för att skapa sammanhängande ljusdesign i komplexa utrymmen eller när man önskar föra belysningen över större avstånd utan avbrott. Dessutom säkerställer användningen av en kabelsamling en snygg och professionell installation, samtidigt som den upprätthåller en hög kvalitet på ljusutsändning och färgkonsistens.