Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

LED Stearinljus

Skandinaver är förtjusta i levande ljus. Särskilt under den mörka årstiden uppskattar vi det ljus och värme då de tillför extra varm stämning till ett rum. LED stearinljus kan placeras överallt i ditt hem. Dock inte i direkt solljus, eftersom dessa LED ljus kan smälta. 

Konstgjorda stearinljus kan i dag fås med rörlig flamma, vilket gör att de är mycket naturtrogna. Dessutom är många LED stearinljus utrustade med en timer, så att de sparar på batterierna. Ta en titt i vårt urval för att hitta dina nya konstgjorda ljus. 

Konstgjorda stearinljus – ett miljövänligt ljus i mörkret

LED stearinljus med levande flamma är ett grönt alternativ till traditionella stearinljus. Eftersom de flesta människor inte skulle märka skillnaden mellan ett ordinärt stearinljus och exempelvis ett LED kronljus, varför då inte använda LED stearinljus? 

De är återanvändbara och kan användas vid alla tillfällen. Om det är under en vardagskväll eller en 50-års födelsedag, skapar LED stearinljus samma stämning och trivsel som äkta stearinljus. 

Innovativa ljus som LED stearinljus framställer naturligtvis inga koldioxider, eftersom de inte har något veke som ser till att den kan brinna. I stället använder dessa stearinljus sig av en LED belysningsteknik för att uppnå ett realistiskt ljus.

Med hjälp av ett LED blockljus med fladdrande flamma kan du skapa trivsel och atmosfär med gott samvete. Våra konstgjorda stearinljus med rörlig flamma är framställda i äkta vax och håller i ovanligt lång tid. Därmed sparar du miljön, eftersom du inte hele tiden behöver köpa nya stearinljus. Framställningen av stearinljus belastar nämligen miljön.  

Om du är du van vid att använda riktiga stearinljus, utvecklar dessa en massa skadliga partiklar, som varken är bra för dig, ditt inneklimat eller miljön. LED blockljus med timer är för den miljömedvetne användaren, som vill spara på batterierna, då de därmed håller i längre tid.


Populära i LED Stearinljus

LED ljus med rörlig flamma och fjärrkontroll är ett perfekt val

En del föredrar LED stearinljus, eftersom de inte utgör någon brandrisk eller belastar inneklimatet. Då LED stearinljus samtidig är barnsäkra och finns i en lång rad olika färger och storlekar, är LED stearinljus ett givet val för många. 

Det finns fler modeller inom LED stearinljus med rörlig flamma och fjärrkontroll. Du kan exempelvis sätta vackra LED kronljus i din ljusstake, där du kan använda fjärrkontrollen med vars hjälp du kan tända, släcka och dämpa ljuset. Det gör det hela mycket enklare och trevligt för dig, när du vill skapa en trevlig stämning. 

Har du många lanternor inomhus i din bostad, kan det vara en stor fördel att använda LED värmeljus med fjärrkontroll. I stället för att behöva öppna alla lanternor för att tända varje värmeljus (eller släcka dem), kan du med LED värmeljus med fjärrkontroll göra det genom enkel knapptryckning på fjärrkontrollen. 

En uppsjö av fördelar med LED stearinljus

LED stearinljus med rörlig flamma uppför sig på exakt samma sätt som ett traditionellt vaxljus. Men de har en rad fördelar jämfört med dessa:

- De är miljövänliga.

- Du sparar pengar då de är långvarig.

- De utgör ingen brandrisk.

- De är lätta att tända och släcka.

- Batterierna behöver inte bytas så ofta.

- De är en kopia av naturliga stearinljus.

- De är bra för din hälsa.

- De är perfekta om du har barn eller husdjur.

Vanliga vaxljus har också nackdelen med att droppa på dukar, bord samt lämna en massa stearin i en ljusstake. Det kan vara otroligt tidskrävande att ta bort vax från dessa saker. Det slipper du genom att använda LED stearinljus.

Trådlösa LED julgransljus är säkra för vuxna, barn och husdjur

Julen är tiden då hela familjen samlas och har trevligt tillsammans. Om du vill göra julen extra trevlig för alla, är det en god idé att investera i exempelvis trådlösa LED julgransljus med rörlig flamma, LED adventsljus, LED värmeljus med timer och andra LED ljus. 

Inte nog med att inneklimatet blir bättre med LED stearinljus, därmed slipper du också brandfaran. Det är inga barn eller husdjur som bränner sig när ni går runt julgranen eller en kalenderdekoration, du glömmer att blåsa ut innan du går i säng. 

Med hjälp av LED ljus med fjärrkontroll till julgranen slipper ni också snubbla över ledningen, medan ni sjunger julsånger. LED stearinljus är ett mycket bra alternativ i många hänseenden och lämpar sig därför för en del olika ändamål. 

LED ljus med batterier är bra för din hälsa

Undersökningar har visat, att användning av vanliga stearinljus inte är bra för din hälsa. Det skickas nämligen ut skadliga ämnen i rummet, varje gång du tänder ett stearinljus. Dessa partiklar blir hängande i luften under lång tid och skapar dåligt inneklimat, skadligt för dina lungor. 

Använder du däremot trevliga batteridrivna stearinljus, kan du tända alla de ljus du vill utan, att det går ut över inneklimatet och därmed din hälsa. Om du vill läsa mer om levande ljus och hälsomässiga problem, kan du besöka Astma-Allergi förbundets hemsida.

Hitta billiga LED-stearinljus, billiga LED blockljus och billiga LED ljus i hög kvalitet

Är du ute efter billiga ljus i hög kvalitet? Då bör du titta närmare på vårt sortiment. Du hittar alltid ett stort urval, och det kommer kontinuerligt nya produkter. Om du skall använda billiga stearinljus, billiga blockljus eller andra billiga LED ljus med lång livslängd, hittar du det här i vårt sortiment. 

Ta en titt på våra fina LED blockljus, LED kronljus, trevliga LED julgransljus eller annat du är ute efter. Det finns säkert ett LED ljus som faller i din smak och kommer perfekt att passa in i ditt hem.