Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Utomhusbelysning

Belysning utomhus 

Letar du efter utomhusbelysning för din trädgård eller ditt hem? Här hittar du ett stort urval av de bästa utomhuslamporna för att belysa och framhäva dina utomhusutrymmen på bästa sätt. 

Utomhusbelysning ger dig många alternativ, eftersom utomhuslampor kan användas till allt från att framhäva vissa platser i trädgården till att belysa din uppfart, din uteplats eller ge mer ljus vid din ytterdörr. 

Fördelen med våra utomhuslampor är att de är utrustade med någon IP-klassning, vilket gör dem väl lämpade för att placeras utomhus.

Utomhuslampor ger dig en massa möjligheter

Utomhuslampor är, som namnet antyder, avsedda för utomhusbruk. Eftersom en utomhuslampa hänger ute dag och natt måste den kunna stå mot olika vind- och väderförhållanden. Många människor använder utomhuslampor som en form av säkerhet och trygghet.

Utomhusbelysning handlar dock inte bara om säkerhet. Det finns faktiskt ett stort antal olika utomhuslampor som gör att du kan placera dem på många olika platser utomhus. Alla dessa typer av lampor har sina egna fördelar, både när det gäller estetik och säkerhet. 


Populär i Utomhusbelysning

Överväg en vägglampa för garaget, terrassen eller husväggen

En populär form av utomhusbelysning är att montera vägglampor på husväggen, till exempel vid ytterdörren. Det är bäst att placera vägglampor utomhus i områden där du ofta går efter mörkrets inbrott.

Om du till exempel väljer att hänga upp utomhuslampor på väggen vid din ytterdörr kan du alltid känna dig trygg när du behöver låsa upp dörren när det är mörkt. Bra vägglampor för utomhusbruk är viktiga för att du skall hitta rätt vid ytterdörren och är också inbjudande för dina gäster.

Dessutom kan en vägglampa för utomhusbruk placeras i garaget eller på terrassen. Detta ger dig tillräcklig belysning precis där du ofta rör dig i mörkret.

Utomhuslampor med sensor är ett bra val

En annan typ av belysning som är mycket populär är en lampa med sensor eller en så kallad sensorlampa. Faktum är att en sensorbelysning för utomhusbruk har blivit en viktig del av säkerheten. 

De fungerar som en varning när någon kommer inom ett visst avstånd från din fastighet, beroende på var din utomhussensor är placerad. Detta kan vara en förebyggande åtgärd mot inkräktare. Om ett sensorljus för utomhusbruk tänds överraskar det vanligtvis personen och skrämmer bort den igen.

En annan bra sak med en rörelsesensor för utomhusbruk är att en lampa med sensor inte är på hela tiden. Den slås helt enkelt på och av när rörelse upptäcks eller när det blir mörkt igen. 

På så sätt sparar du energi oavsett vilken sensorlampa du väljer, eftersom lamporna inte är påslagna hela tiden.

Lys upp din vackra trädgård med en trädgårdslampa

Om din trädgård är perfekt anlagd med blommor, rabatter och träd, är en välplacerad trädgårdsbelysning pricken över i:et. Under dagen kan alla blommor, träd och rabatter se fantastiska ut i det naturliga solljuset.

Varför inte se till att din vackra trädgård är synlig även när det är mörkt? Med hjälp av trädgårdslampor kan trädgårdsbelysningen lyfta fram alla de bästa sakerna i din trädgård. 

En utomhus solcellslampa, t.ex. en solcellslampa med sensor, en trädgårdsspotlight, en rabattlampa eller liknande kan bidra till att skapa en välkomnande stämning och atmosfär. Det gör också att du kan gå tryggt runt i trädgården och på trädgårdsgångarna. Trädgårdsbelysning är också det perfekta mysiga ljuset.

Lys upp ditt hus och din trädgård med en utomhusspotlight

Med utomhusspotlights kan du belysa allt från husets fasad till uteplats, uppfart, trädgårdsbäddar eller andra utomhusområden. I synnerhet nedgrävningsbara spotlights lämpar sig för detta ändamål, eftersom de är särskilt bra på att skapa vackra ljuseffekter i trädgården och visa dig vägen i mörkret.

Med spotlights för utomhusbruk kan du njuta av din uteplats året runt. Du kan t.ex. gräva ner LED spotlights utomhus på din uteplats så att du kan sitta och njuta av en god middag eller andra aktiviteter till sent på kvällen.

Välj LED belysning utomhus och spara ström

Har du funderat på att skaffa utomhusbelysning runt ditt hus och i din trädgård? Du kanske har en trädgård eller en stig som du vill belysa på kvällen och natten? Det kan också vara så att du vill dra nytta av säkerheten med utomhusbelysning, så att du kan känna dig trygg och säker när det är mörkt ute. 

Vi på PlusLED vet att all information om utomhuslampor och utomhusbelysning kan vara förvirrande och ibland till och med överväldigande. Men om du inte redan vet det, är LED utomhuslampor det bästa alternativet när det gäller utomhusbelysning.

LED belysning för utomhusbruk är mycket mer kostnadseffektiva, hållbara, mångsidiga och miljövänliga än andra ljuskällor. Detta innebär bland annat att du inte behöver byta glödlampor lika ofta på dina utomhus LED lampor. 

Dessutom förbrukar en LED utomhuslampa mycket mindre energi och värme än traditionella glödlampor. Så medan du lyser upp ditt vackra hem kan du slappna av i vetskapen om att du inte bara sparar pengar på elräkningen, utan också är bra för miljön.

Få en översikt över utomhusbelysning här

Ovan hittar du några av våra bästa produkter för utomhusbelysning. I vår lista hittar du ett urval av olika utomhuslampor i olika färger och stilar som kan användas för flera olika ändamål.

Om du vill ha en annan typ av utomhuslampa som du inte hittar på den här listan rekommenderar vi att du tar en titt på hela vårt sortiment av utomhuslampor här. 

Om du behöver råd eller har en fråga är du alltid välkommen att kontakta oss på PlusLED. Vi är redo att svara på dina frågor om utomhusbelysning och utomhuslampor, så att du kan välja rätt belysning enligt dina önskemål och för just dina behov.