Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Switchbot Tillbehör

Utöka ditt SwitchBot-ekosystem: Tillbehör för smartare hemautomation

SwitchBot är känt för att erbjuda innovativa lösningar för smart hemautomation, och deras utbud av tillbehör gör det ännu enklare att göra ditt hem intelligent och effektivt. Oavsett om det handlar om solcellspaneler, knappsatser, NFC-kort, fjärrkontroller eller taggar/NFC-chips, har SwitchBot tillbehör för att möta dina behov och lägga till extra funktionalitet i din smarta hemautomation.

SwitchBot solcellspanel: Hållbar energi för din smarta enhet

SwitchBot solcellspanel är det perfekta tillbehöret för dina SwitchBot Curtain-enheter. Med detta solcellspanel kan du försörja dina enheter med hållbar energi genom att utnyttja solens kraft. Det är enkelt att installera och hjälper till att förlänga batteritiden för dina SwitchBot-enheter, vilket innebär mindre underhåll och ökad effektivitet i ditt smarta hem.

SwitchBot keypad: Praktisk åtkontroll för ditt hem

SwitchBot Keypad är ett bekvämt sätt att styra dina befintliga dörrar på. Det är idealiskt för att säkra åtkomsten till specifika rum eller huvudingången i ditt hem och erbjuder en smidig och säker metod för att hantera din smarta hemautomation.

Populära i Switchbot Tillbehör

SwitchBot Card: Smarta åtkomstlösningar i fickan

SwitchBot Card ger dig möjlighet att styra dina SwitchBot Keypad-enheter med en enkel beröring. Denna smarta åtkomstkort kan anpassas för att utföra olika åtgärder med en enkel beröring på enheterna. Det är ett snabbt och enkelt sätt att anpassa din hemautomation och göra vardagen bekvämare. Korten kan också delas med vänner eller familj för enkel och snabb åtkomst.

SwitchBot Remote: Fjärrstyrning i din hand

Med SwitchBot Remote kan du ha fullständig fjärrstyrning över dina SwitchBot-enheter. Denna praktiska fjärrkontroll ger dig möjlighet att slå på, stänga av eller justera dina enheter med en enkel knapptryckning. Det är idealiskt när du vill ändra inställningarna för dina apparater utan att använda din smartphone.