Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Populärt batteri för brandvarnare, badrumsvågar och leksaker

9V batterier, även kallade E-batterier, finns ofta i brandvarnare, badrumsvågar eller fjärrstyrda bilar samt där man förr i tiden använde radioapparater. Batterier bidrar till att ge långvarig ström till alla bärbara enheter. Fördelen med 9V batteriet jämfört med andra vanliga batterier (AA och AAA) batteriets storlek och spänning. Batteriet är ganska mycket större än ett AA-batteri och kan därför leverera högre spänning under en längre tid utan att laddas ur särskilt mycket.Populära i 9V Batterier

Några av de bästa batterivarianterna

Köp din 9v hos PlusLED, hos oss erbjuder vi olika varianter från tillverkarna Varta och Tecxus. 9V-batteriet från Varta Longlife Power garanterar dig hög kvalitet och lång hållbarhet. På så sätt kan du vara säker på att batteriet kommer att kunna fungera efter flera års förvaring i lådan. 
9V-batterier från Tecxus Alkaline Maximum säkerställer maximal kapacitet för säker och pålitlig energi när det behövs. 9V-batteriet är känt för att ha en effektivitet för höga energibehov, och garanterar dig därför en lång hållbarhet. Om du har ett större fokus på miljön, och är trött på att ha många batterier som alla har tagit slut och ofta behöver ett direkt, så kan det vara en bra idé att kolla om våra laddningsbara batterier är något för dig, kolla dem här på denna länk Uppladdningsbara batterier

Hög effektivitet - fyrkantigt batteri med lång livslängd

Gemensamt för Varta och Tecxus är deras långa livslängd. Dessa är högkvalitativa produkter från erkända tyska tillverkare. Detta är din garanti för att dina batterier håller så länge som möjligt. Hos PlusLED erbjuder vi både engångsbatterier och uppladdningsbara batterier, så du kan välja det batteri som passar dig bäst, efter dina egna behov och krav. 9V-batterierna från Varta och Tecxus är högeffektiva och fungerar optimalt i elektriska apparater med hög energiförbrukning. Liksom i mindre krävande enheter som bara drar en liten mängd ström, kontinuerligt under längre perioder.
9v Alkaline-batterierna från Tecxus kan även förvaras i lådan eller skåpet i upp till 7 år utan att tappa ström. Detta kräver dock att batteriet inte har använts tidigare. Men har helt enkelt lagts på hyllan.