Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Profiler & Alu Skenor

En profilskena i aluminium till LED strips är en LED skena, framställd av aluminiumprofiler. Med en sådan skena kan du skapa egna LED ljusskenor med LED ljusband i. Med hjälp av våra aluminiumlister kan ditt projekt få en stilren look, vilket kan göra en stor skillnad i din bostad. 

Du kan installera en profilskena till LED strips där du vill, så länge det är inomhus. Om din aluminiumskena skall sitta i taket, på väggen eller golvet – bestämmer du själv. Det är möjligt att använda aluminiumskenor till exempelvis vår kategori med 230V LED strips.

Vad är en aluminiumprofil LED ljusskena?

En LED ljusskena med en aluminiumskena är en typ av aluminiumlist som du kan sätta LED strips i. Aluminiumlist är en stängd LED ljusskena som skyddar LED strips mot exempelvis vattenstänk och fett samt mot damm och smuts. 

Förutom att dina LED strips är skyddade på bästa sätt med aluminiumlister, är det också mycket lättare att rengöra dem med en våt trasa. 

Du är fortfarande garanterad samma goda ljus när du väljer att använda en aluminiumprofil. Med en sådan ljusskena får du ett konstant och jämnt ljus, som håller ännu längre, eftersom dina LED strips är väl skyddade.

Populära i Profiler & Alu Skenor

Det finns alltid plats för en aluminium ljusskena

Aluminiuprofiler LED skenor är helt enkelt en genialisk lösning. Om du har behov av en ljuskälla som skall monteras där det inte är gott om plats för andra typer av belysningar, eller om du inte vill använda traditionella ljusrör, är aluminiumlister ett givet val.

En aluminiumskena för LED strips kräver inte så mycket plats, vilket gör att den kan användas i stort sett överallt. Den gör det möjligt att få ljus just där du annars hade gett upp att få ljus. 

Var kreativ när du skapar ljus med aluminiumprofiler

Du kan vara kreativ och skapa det vackraste och magiska ljuset med hjälp av aluminiumprofiler. Det är möjligt att montera en LED ljusskena på många olika ställen. Allt du behöver göra är att hitta perfekt ställe, sätta upp ljusskenan samt föra önskad LED strip genom skenan. Därefter har du ditt magiska ljus. 

Det enda du skall vara uppmärksam på, är, att strömförsörjningsledningen ofta inte får plats i en LED aluminiumskena. Därför bör du försäkra dig om att det finns plats för den utanför de ljusskenor som du har investerat i. 

Inspiration till kreativ belysning med en LED ljuslist:

- Sätt upp en LED skena i köket under dina överskåp.

- Använda dem som indirekt belysning i ditt vardagsrum eller bostadens andra rum.

- Använd dem som effektfullt LED ljus i trappan.

- Få en stilfull belysning till dina hyllor. 

- Ge hembaren ett trevligt och inbjudande uttryck.

- Skapa stämning och atmosfär genom att använda ljusskenor som taklister eller vägglister.

Har du problem med att välja en LED skena?

Om du har problem med att välja rätt LED skena för ditt ändamål, kan du få glädje av våra gratisråd och vägledning genom att skicka ett mail till oss.