Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Ljusslingor Lampor

Stort urval av färgade LED lampor för party ljusslingor

Här på sidan hittar du ett stort urval av olika glödlampor till dina ljusslingor. Du hittar både färgade och vanliga glödlampor med varmvitt ljus. Därmed kan du hitta rätt glödlampa för just dina behov. Om du till exempel skall ha en trädgårdsfest kan du med fördel använda färgade lampor. 

Det skapar en superbra och trevlig atmosfär. Om du däremot använder ljuskällorna i vardagen kan du med fördel använda en LED lampa med varmvitt ljus för en mer neutral ljuseffekt. Om du köper en ljusslinga med utbytbara glödlampor kan du köpa båda typerna av glödlampor. Då är du väl förberedd för både vardag och fest.

Här hittar du stora LED lampor för färgade ljusslingor i hög kvalitet

Vi har ett välsorterat urval av kvalitetslampor för dina ljusslingor. Om dina nuvarande glödlampor har slutat fungera kan du hitta en mängd olika glödlampor här på sidan som säkert uppfyller dina behov av ljuskällor. Flera av våra LED lampor för ljusslingor är försedda med ett plastskal. Detta innebär att lampan står emot stötar och slag. 

Detta är en bra funktion om ljusslingan och glödlampan skall hängas utomhus. Det finns oftast en risk att lampan får en stöt eller ett slag. Därför är det lysande att använda LED lampor med plastskärm för detta ändamål.

Populära i Ljusslingor Lampor

Färgade utomhuslampor med färgade E27 glödlampor

Du kan skapa en unik stämning och atmosfär med färgade lampor. Särskilt utomhus, till exempel vid en trädgårdsfest kan den här typen av belysning verkligen komma till sin rätt. Att dekorera med färgade lampor på sommaren skapar en nästan magisk atmosfär. Du kan också blanda dina ljusslingor för utomhusbruk så att en del av slingorna har färgade lampor och en del har vanliga varmvita glödlampor. 

Ta en titt på vårt urval av kvalitetslampor för LED ljusslingor

Här på sidan hittar du ett urval av E27 lampor för dina färgade ljusslingor och lampor för både inomhus  och utomhusbruk. E27 är en av de mest populära fattningar inom belysning, och du känner förmodligen redan igen dem från ditt hem. 

Ljusslinga med kulörta glödlampor för färgade lampor

Om du är ute efter nya färgade ljuskällor till dina färgade lampor och ljusslingor har du kommit till rätt ställe. Här på sidan kan du utforska vårt breda urval av LED lampor för ljusslingor. Du hittar både vanliga glödlampor i vita nyanser och ett urval av färgade glödlampor för sommarfester och liknande evenemang. 

Har du behov av nya ljuskällor till din ljusslinga med glödlampor för utomhusbruk?

Om dina nuvarande ljuskällor inte längre uppfyller dina behov kan det vara värt att ersätta dem med nya. Hos oss på PlusLED kan du köpa nya ljuskällor i både allmänna och färgade varianter. På så sätt kan du snabbt återuppliva din gamla ljuskedja och vara redo för nästa evenemang. Eller bara för den mysiga hörnan i ditt hem.

Färgglada glödlampor för party ljusslingan

Med färgade glödlampor i dina ljusslingor är du redo för fest. Med party ljusslingor kan du snabbt göra dig redo för en festlig kväll. De flesta ljusslingor behöver bara kopplas in i ett vanligt eluttag och festen kan börja. 

Ljusslingor med färgade lampor kan användas året runt. Både inomhus och utomhus. Men det är viktigt att kontrollera om ljusslingan du använder är godkänd för utomhusbruk. Detta kräver ett antal aspekter av den. Exempelvis om den står emot vatten och andra väderelement.