Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Shelly Pro 1

Produktnummer: 92008
Shelly Pro 1 är en professionell 1-kanals DIN-skena smart switch med torra kontakter. Den är lämplig för hem- och anläggningsautomation med fjärrkontroll. Med LAN, Wi-Fi och Bluetooth-anslutning kan du enkelt styra denna smarta switch via Shelly-appen, olika protokoll och plattformar samt röstassistenter. Shelly Pro 1 har skriptfunktioner och är kompatibel med Alexa, Google Home, Android och iOS. Den är designad med förbättrad säkerhet och skydd mot temperatur, överbelastning och överström. Shelly Pro 1 är den idealiska lösningen för effektiv ljus- och vitvaruautomatisering hemma eller på jobbet.

814 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Shelly Pro 1"

Shelly Pro 1: En effektiv och flexibel smart switch för hem- och företagsautomation

Shelly Pro 1 är en professionell 1-kanals DIN-skena smart switch med torra kontakter, lämplig för hem- och anläggningsautomation med fjärrkontroll. Denna smarta strömbrytare kan enkelt monteras på en DIN-skena inuti en kopplingsdosa och är kompatibel med de mest populära hemautomationsplattformarna.

Högteknologisk anslutning och kontroll

Shelly Pro 1 stöder LAN, Wi-Fi och Bluetooth-anslutning, vilket ger både hög säkerhet och tillförlitlighet. Du kan styra denna smarta switch enkelt och bekvämt via Shelly-appen, olika protokoll och plattformar samt röstassistenter.

Flexibel och säker drift

Denna smarta switch är utrustad med torra kontakter som ger hög flexibilitet i spänningsstöd och applikationer. Shelly Pro 1 är designad med förbättrad säkerhet och skydd mot temperatur, överbelastning och överström. Den uppfyller även kraven för flamskydd (V-0).

Skräddarsydd automation och full kompatibilitet

Shelly Pro 1 har skriptfunktioner som låter dig skapa anpassade automatiseringsscener baserat på externa data eller olika händelser. Denna smarta switch är kompatibel med Alexa, Google Home, Android och iOS, så att du kan styra den med din röst.

Effektivt energiutnyttjande och exakt ljuskontroll

Shelly Pro 1 låter dig automatisera belysningen i ditt hem eller kontor och optimera energiförbrukningen genom smarta scheman, timers och avancerade skriptfunktioner. Med Shellys hemautomationslösningar kan du ställa in individuella scheman för belysningen på varje våning och stänga av belysningen automatiskt i gemensamma utrymmen när alla har lämnat lokalen.

Låga driftskostnader och miljövänligt

Genom att automatisera uttagens strömförsörjning med Shelly Pro 1 kan du minska energislöseriet avsevärt. Använd den smarta schemaläggningsfunktionen för att stänga av strömmen till energikrävande elektriska apparater under perioder då de inte används. Detta kommer att leda till en betydande optimering av de månatliga energikostnaderna.

Uppgradera ditt hem eller företag med Shelly Pro 1 och njut av fördelarna med effektiv automation och full kontroll över dina lampor och apparater!

Mer information "Shelly Pro 1"
Färg: Blå
Trådlös teknologi: Bluetooth, Wifi
EAN 3800235268001
Info 1 Max 16A
Dimensionera 94 mm x 19 mm x 69 mm
Längd (mm) 69
Bredd (mm) 94
Höjd (mm) 19
EAN 3800235268001

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ