Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Se vårt urval bestående av billiga AA batterier

Utforska vårt breda urval av AA batterier. Hitta den förpackningsstorlek som passar just dig och dina behov. Därmed har du ett försprång nästa gång du behöver ett eller flera batterier. Vi har ett stort urval till överkomliga priser för alla. Vi har ett stort antal olika batterier på lager, vilket gör att vi kan erbjuda en mängd olika alternativ. Så att du kan fylla på dina egna batterier. Allt för att göra det så enkelt och snabbt som möjligt för dig som kund. Du hittar allt här på PlusLED.

I vårt batterisortiment erbjuder vi batterier av hög kvalitet från de erkända märkena Varta och Tecxus. Varta och Tecxus har det gemensamt att båda märkena är tyska. Detta är också din garanti på att dessa batterier är tillverkade med hög prestanda i åtanke och i enlighet med europeiska standarder.


Populär i AA Batterier

Ett klassiskt konsumentbatteri i varje hushåll

Allra flesta människor har med tiden stiftat bekantskap med AA batteriet genom åren. Det klassiska batteriet som används i en mängd elektriska produkter i hemmet. Från köket till verkstaden och vidare till barnrummet. Det är dock ofta så att batterier inte ingår när man köper leksaker eller andra elektriska apparater. 
AA batterier har också en mycket låg självurladdningsgrad, och kan därmed hålla strömmen i många år. Så även om batteriet förvaras i en låda eller ett skåp kan du vara säker på att en av dina produkters strömbehov kommer att tillgodoses när behovet uppstår.
Det mångsidiga batteriet är därför ett måste i hemmet. Det kan därför vara en bra idé att köpa ett av de större paketen så att du inte får slut på batterier när du behöver dem som mest.

Ett klassiskt konsumentbatteri i varje hushåll

Vi erbjuder en mängd olika förpackningsstorlekar av batterier i vårt sortiment. Så att du som kund har möjlighet att göra ett storköp. Du kan också välja att bara köpa de batterier du behöver. Det är ofta viktigt att ha flera alternativ att välja mellan, vilket också gäller för batterier. Därför hittar du vårt batterisortiment i ett stort urval, i förpackningar med 1 eller 24 stycken.
De flesta av er har säkert varit med om att fjärrkontrollen till TV:n i vardagsrummet har tagit slut när den behövs som mest, till exempel på fredagskvällen. Det kan vara klokt att försöka undvika den typ av situationer så mycket som möjligt. Därför är det bra att ha ett grundläggande batterisortiment i hushållet. Våra 24 förpackningar med batterier i AA- och AAA-storlekar är ett bra val. Om viktiga saker i hemmet.