Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Trådlös Wifi Eluttag | Fjärrstyrd Strömbrytare

Den perfekta lösningen för dig som önskar en smart eluttag med många möjligheter för fjärrstyrning.

En smart strömbrytare, även kallad smartplug / smart eluttag, är praktisk på många olika sätt. Med trådlösa stickkontakter och brytare kan du uppgradera ditt hem på ingen tid.

En WiFi strömbrytare kan användas med i stort sett alla elektriska apparater. Härmed behöver du inte längre oroa dig för att lämna ett tänt strykjärn eller en kaffemaskin hemma. En fjärrstyrd strömbrytare har nämligen en enkel tänd och släckkontakt samt styrning, så att du kan betjäna dina elektriska apparater även när du inte är hemma.

WiFi stickkontakter finns i många former och kan hittas till priser som passar alla plånböcker. De är också en av de mest effektiva enheter i varje smart hem och är lätta att komma i gång med. De gör ditt liv lättare, ger dig extra ro i sinnet och dessutom sparar tid och pengar.  

Vi har ett urval av WiFi strömbrytare, vilket gör att du kan hitta rätt WiFi eluttag för dina behov. Du ska vara uppmärksam på att varianterna som regel bara fungerar med deras egna appar. Dock är vissa kompatibla med olikartade system.

Vill du se mer av WiFi Smart Home? Du kan hitta alla våra WiFi Smart Home-produkter här!

Vad är en WiFi Smart Eluttag ?

En WiFi kontakt är en enhet, som placeras mellan ett vanligt vägguttag och den enhet du ansluter. I stället för att sätta kaffemaskinen eller TV i ett vanligt eluttag på väggen, skall du sätta enheten i din smartplug.

Med en Wi-Fi kontakt får du mer kontroll över dina elektriska apparater. En fjärrstyrd stickkontakt gör det exempelvis möjligt att styra dina apparater enkelt och snabbt med trådlös tänd och släck. Det ger dig likaledes möjlighet att ställa in en enhet för att tändas eller släckas vid en bestämd tidpunkt. 

En WiFi stickkontakt gör med andra ord din apparat smart ögonblickligen. Om du till exempel har satt en vanlig lampa eller en gammal kaffemaskin i dina intelligenta stickkontakter, kan du med denna stickkontakt omgående tända och släcka apparaten. 

Det kan föregå överallt från ditt hem eller utanför hemmet.


Populära i Trådlös Wifi Eluttag | Fjärrstyrd Strömbrytare

Så kommer du i gång med att använda din WiFi Eluttag / Strömbrytare

Om du inte är tekniskt duktig, ska du inte förtvivla. Det finns ingen smart eluttag, som är lättare att komma i gång med att använda än en WiFi fjärrstyrd strömbrytare. Grundläggande sätter du den i väggen och därefter en enhet – som kaffemaskin, lampor eller TV – i kontakten.

Ditt första steg är att besluta vilken enhet eller vilken apparat du vill koppla till en fjärrstyrd strömbrytare. Därefter ska du ladda ner nödvändig app till din smartphone eller surfplatta och para den intelligenta stickkontakten med appen. Nu har du en appstyrd stickkontakt/ fjärrstyrd strömbrytare.

Anslut ditt trådlösa eluttag till din röstassistent, om det är möjligt. Det skulle ge dig möjlighet att styra kontakten med röstkommandon.  

Använd en smart strömbrytare i din morgonrutin

De flesta av oss har bråttom på morgonen. För att skynda dig upp ur sängen när klockan ringer. För att hinna med allt, kan du justera din trådlösa strömbrytare att göra det åt dig.  

Låt exempelvis dina trådlösa eluttag tända kaffemaskinen på morgonen, så att du går upp till nybryggt kaffe. Du skall bara komma ihåg att planera detta kvällen före eller se till att slå på din kaffemaskin, när du går upp ur sängen. 

Därutöver behöver du inte heller använda en massa tid på morgonen för att se till att alla apparater är avstängda innan du lämnar hemmet.

Få det att se ut som om du är hemma, när du är borta - med hjälp av fjärrstyrd eluttag 

Smarta eluttag är avgörande för att hjälpa med att avvärja objudna gäster. Genom att tända och släcka ljuset eller andra enheter med hjälp av en timer till stickkontakt, kan du få det att se ut som om att det är någon hemma – även när du är på jobbet eller på semester.

En stickkontakt med timer gör det möjligt för dig att planera när ljuset ska tändas och släckas i ditt hem. Har den ingen timer, kan du istället själv välja att styra ljuset med hjälp av en app i din telefon.

Skapa mer trygghet med trådlös eluttag

I dag finns så många enheter i hemmet som kan orsaka en brand, om de lämnas utan uppsyn, såsom plattång, strykjärn och värmeapparater.  

Fjärrstyrda strömbrytare kan ge dig en viss trygghet med tanke på att du kan stänga av dem när som helst med hjälp av din telefon eller surfplatta.

Med WiFi eluttag kan du med andra ord enkelt stänga av dina elektriska apparater, om du tror att du har glömt det.

Spara pengar med WiFi strömbrytare

Om dina lampor och elektriska apparater kan stängas av oavsett var du befinner dig, kan du minska din elförbrukning och din elräkning med trådlösa strömbrytare. Dessutom kan du försäkra dig om att du aldrig låter ett ljus stå tänt hela natten, eftersom du kan släcka det direkt från ditt sovrum.

Har du glömt att stänga av din TV innan du åkte hemifrån på morgonen, kan du enkelt se till att den inte står tänd hela dagen. Det kan betyda att du i slutänden uppnår besparingar och minskar din elförbrukning.

Så väljer du en WiFi styrd strömbrytare för dina behov

Det finns många olika möjligheter när det handlar om smarta stickkontakter. Som regel kan en fjärrstyrd stickkontakt användas bara med hjälp av en app, men vissa varianter kan också kopplas ihop med olika system. 

Om du vill skapa ett smart hem med fler produkter, är det därför viktigt att du väljer WiFi stickkontakter, som kan användas tillsammans med ditt smart hem-system. Om du har investerat i andra smart hem-produkter, är det därför en fördel, att de kan arbeta ihop, så att de kan anslutas till andra produkter.

Du kanske redan har en röstassistent, såsom Amazon Alexa eller Google Home? I det fallet är det en god idé att köpa en stickkontakt som är kompatibel med dessa system. 

På så sätt kan du inte bara styra kontakten från din telefon, utan även med din röst. De flesta stickkontakter är kompatibla med mer än en röstassistent, men du bör naturligtvis alltid kontrollera detta först.

På PlusLED erbjuder vi fler WiFi stickkontakter och brytare, vilket gör att du kan hitta just den rätta för dig och ditt smart hem-system. Våra produkter säljs till fördelaktiga priser, så att du alltid kan hitta billiga stickkontakter till ditt hem.

Trådlös strömbrytare / eluttag

Ett trådlöst eluttag, också känt som smart plug, ger dig möjlighet att göra ditt hem intelligent. Det är nämligen ett fjärrstyrt eluttag, som du kan styra med hjälp av din mobiltelefon eller via en app. Det smarta med en trådlös stickkontakt är att den kan användas med i stort sett alla elektriska enheter i din bostad.

Med hjälp av en trådlös stickkontakt från PlusLED kan du med andra ord slå på och stänga av diverse elektriska apparater i huset, som är anslutna till den aktuella kontakten. På så sätt kan du tända och släcka dina lampor, din brödrost, din kaffebryggare m.m. enkelt och snabbt, oavsett om du är hemma eller exempelvis på arbetet.

Gör ditt hem intelligent med en fjärrstyrd strömbrytare

Tack vare en fjärrstyrd stickkontakt kan du göra ditt hem mer intelligent. Oavsett var du befinner dig, kan du med hjälp av en fjärrstyrd stickkontakt kontrollera, tända eller stänga av diverse elektriska enheter i din bostad även när du inte är hemma.

Med fjärrstyrda stickkontakter är dina användningsmöjligheter många, och det är upp till dig själv hur du vill använda dem. Det kan vara irriterande att alltid behöva komma ihåg att kontrollera om du har stängt av din kaffebryggare på morgonen. Men med dessa stickkontakter behöver du inte längre vara i tvivel, eftersom du kan göra det med hjälp av din mobiltelefon. 

Fördelen med trådlösa stickkontakter är alltså att du aldrig igen behöver oroa dig om huruvida du har kommit ihåg att tända eller stänga av olika apparater innan du åkte hemifrån. 

Ett trådlöst eluttag är en besparande lösning

Om du kan stänga av dina elektriska enheter oavsett var du befinner dig, är det möjligt att minska din elräkning med ett trådlöst eluttag. Vi har alla någon gång gjort det – åkt hemifrån med en massa tända lampor eller ett strykjärn man inte har stängt av.

Om du gör det ofta, kan det sluta med att ha en stor inverkan på din elräkning. I stället för att låta det stå tänt och kasta pengar ut genom fönstret, kan du investera i fjärrstyrda stickkontakter, och därmed kan du stänga av dina apparater oavsett tid och plats nästa gång du glömmer det.

Gör livet enklare med smarta Wifi eluttag

Att integrera wifi eluttag i ditt smarta hem är enklare än någonsin. Dessa smartplug erbjuder en ovärderlig bekvämlighet för att hantera dina elektriska apparater. Oavsett om det handlar om att tända kaffebryggaren på distans eller att se till att lamporna är släckta när du inte är hemma, gör ett wifi eluttag det möjligt. Det är fantastiskt hur en fjärrstyrd strömbrytare kan ge dig så mycket kontroll och flexibilitet. Med dessa enheter, kända som smart eluttag, kan du enkelt optimera din energiförbrukning och bidra till ett mer energieffektivt hem. Tänk dig att kunna stänga av apparater som annars skulle stå på standby-läge och dra onödig energi. Med smartplug, fjärrstyrd strömbrytare och smart eluttag är detta inte längre en önskedröm, utan en realitet i dagens uppkopplade hem.