Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Väggspotlight

Stort urval av vägglampor för inbyggnad i hallen

Här på sidan hittar du vårt stora urval av LED inbyggnadsbelysning för trappor och väggmontering. Med modern och kompakt LED teknik är det nu möjligt att bygga in snygga och funktionella ljuskällor i trappor, väggar och liknande platser. LED lampornas effektiva ljusflöde innebär att lamporna inte tar mycket plats, men ändå ger ett funktionellt ljusflöde. 

Med andra ord kan du ta dig upp för trapporna utan att behöva oroa dig för att missa ett eller två trappsteg. Skapa en fantastisk effekt med infällda väggspotlights på låg höjd. Det ger ett unikt utseende och kan vara en bra uppgradering av din hall och liknande områden i hemmet. Den här typen av LED spotlights passar in i de flesta interiörer och kan vara en frisk fläkt i fastigheten.

Stilfulla vägglampor i tidlös design 

Den här typen av belysning är i synnerhet känd i moderna nybyggen, där vägg  och trappbelysning ofta monteras redan från början. Detta har faktiskt visat sig vara en mycket bra lösning som förutom att garantera tillgänglighet ger hemmet ett riktigt snyggt utseende.

Vägglampor finns i många olika utföranden. Förr i tiden kunde det ha sett ut som om taklampan hade monterats på väggen. Det beror främst på storleken på ljuskällan i lampan. Detta är inte längre fallet eftersom LED tekniken sprider sig över hela världen.

Populära i Väggspotlight

Med inbyggd trappbelysning är säkerheten avgörande

Nu har det blivit möjligt att tillverka små, kompakta men enormt effektiva ljuskällor för bostäder och kommersiella fastigheter. Det innebär alltså att det nu är möjligt att installera kvalitetsbelysning längs väggen, eller kanske bygga in den direkt i trappan. Utan att förstöra rummets estetik med stora vulgära lampskärmar. Därför är inbyggda vägglampor det rätta valet för många nya fastigheter.

Få indirekt trappbelysning med inbyggda vägglampor 

Beroende på storleken kan inbyggda vägglampor ofta användas för att belysa trappsteg. Det innebär att du kan ha samma typ av lampa som belyser både hall och trappor, vilket ger fastigheten ett superelegant utseende.

Indirekt ljus innebär i princip att det är ljus som inte bländar. Det är därför en lampa som består av en ljuskälla som är avskärmad från att synas utifrån. Det är därför ett attraktivt val när det gäller att välja belysning som inte skall vara den primära ljuskällan i rummet.

Skapa ett exklusivt uttryck med LED belysning i trappan 

LED belysning för trappor skapar ett exklusivt utseende och ger ökad säkerhet. Det gör det lättare att se stegen och minskar risken för fallolyckor. Därför är det bra för både estetik och säkerhet. Att installera denna typ av väggbelysning är därför en 2 i 1 lösning som kan gynna användarna av fastigheten. Kan användas i både bostäder och kommersiella sammanhang för att säkerställa tillgänglighet.

Den här typen av belysning finns ofta på större hotell. Det ger ett riktigt snyggt utseende och ger inredningen en viss exklusivitet. Samtidigt är det en super ljuskälla i större rum där man ofta använder dimmers i taket. Eftersom det fortfarande är möjligt att orientera sig längs golvet via inbyggnadsspotlights för trappor. 

Väggspotlights och smart LED belysning i trappor används ofta på biografer runt om i världen, eftersom det innebär att du kan hitta runt i biografen när filmen är på, utan att störa andra i biografen genom att tända taklampor eller liknande.