Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

SMART HEM

Stort urval av smart hem system lösningar och produkter

Ett intelligent hem gör livet lättare och din vardag något bekvämare. Gör om din bostad till ditt tillflyktsställe med smart home-produkter, som kan styra de saker som betyder något. 

Från justering av belysningen via din telefon till att slå på din kaffemaskin ger ett Smart Home system dig möjlighet att uppnå full styrning och automatisering av ditt hem. 

Hos PlusLED hittar du en lång rad av olika Smart Home produkter, även kallade för Smart Home products, indelade i flera kategorier, beroende på vilket system du vill ha. 

Ta en titt bland våra kategorier och uppgradera ditt hem med smarta elektronikgadgets.

Här hittar du bland annat både Zigbee, Philips HueNedis SmartLife (Tuya) , Mi Light , Sonoff , Govee , SwitchBot , WiFi Smart hem , Bluetooth Smart hem.

Vårt breda utbud av smarta hem produkter gör att du kan välja exakt de Smart Home produkter och lösningar som passar perfekt in i ditt hem såväl som din vardag.

Vad gör ett hem till ett Smart Hem ?

Med ett smart hem får du möjlighet att förbinda enheter som erbjuder både bekvämlighet och säkerhet. Gemensamt för de flesta produkter är, att de skall göra din vardag enklare. Smart Home enheter kan till och med hjälpa dig att spara pengar på dina elräkningar. 

Med Smart Home system och gadgets för hemmet kan du exempelvis justera ditt ljus enkelt och snabbt med hjälp av en Smart Home app eller en fjärrkontroll liksom du kan övervaka ditt hem med hjälp av rörelsevakter och kameror.

Det finns oanade möjligheter med Smart Hem produkter. Därför handlar det i grund och botten om att du bygger upp ditt intelligenta hem på ett sätt som känns bäst för dig och dina behov.

Populär i SMART HEM

Kom väl i gång med Smart Home produkter

Har du precis börjat skapa ett smart hem? Det intelligenta hemmet är enklare att komma i gång med nu än någonsin förr. Därför har Smart Home också blivit ytterst populärt de senaste åren. Försök välja en enskild produkt, som du hittar nyttig, testa den, lär känna den och skaffa mer information om hur det fungerar.

När du har ordning på det, kommer du vara klar för att tillföra kompatibla enheter för att förbättra funktionaliteten på dem du redan äger. En röstassistent är ett enkelt sätt att komma i gång på. Det kan också vara produkter så som en Smart Home ljuskälla eller ett smart vägguttag (t.ex. en Wifi stickkontakt)

Fördelar med att ha ett smart hem med smart belysning

Skulle det inte vara helt fantastiskt om du kunde styra ljuset i ditt sovrum direkt från din mobiltelefon, eller betjäna din kaffemaskin, så att det är nybryggt kaffe när du vaknar på morgonen? 

Det är några av de saker som smarta enheter är i stånd att göra och därmed hjälpa dig samt ge dig ro i sinnet. Du kan därför bygga ett intelligent hus med sådana produkter.

Smart Home produkter har revolutionerat det sätt som vi utför olika funktioner i vårt hem. En intelligent styrning av hemmet hjälper med att spara energi och resurser. Till exempel kan ljuset tändas och släckas direkt med hjälp av mobiltelefonen även om du inte är hemma. 

Du kan även ställa in dina olika elektroniska apparater att tända och släcka på en bestämd tidpunkt. 

Förbättra säkerheten med automatisering och intelligent styrning av hemmet

De bästa smarta säkerhetssystemen ger dig möjlighet att övervaka allt som sker i ditt hem, oavsett var du befinner dig. 

Många smarta kameror och rörelsesensorer kan styras från var som helst och är enkla att konfigurera, så att du kan få varningar om det exempelvis registreras en rörelse i ditt hem. 

För ytterligare säkerhet hittar du en lång rad andra Smart Hem produkter, så att du kan känna dig trygg när du är på semester, arbete eller i skola. 

Bekvämligheten med ett intelligent hem med smart ljus och andra smartaenheter

Om du tillför en Smart Home stickkontakt till ditt hem, kan du styra din belysning, elektronik och dina apparater från din smartphone eller surfplatta med hjälp en smart app eller en Smart Home controller. 

Smart belysning gör det möjligt att tända och släcka ljuset från nästan var som helst eller programmera en timer för att tända och släcka olika lampor på olika tidpunkter.

Investerar du i en Smart Hem ljuskälla med fjärrkontroll, kan olika funktioner variera och inkludera dämpning av ljuset, styrning av ljusets färg (RGB) m.m. Ibland kan dessa system likaledes betjänas genom Smart Home apps på din smartphone. Det kräver dock i vissa fall, att du köper en bridge eller en gateway.

Du kan också lägga till användardefinierade tidsplaner som enkelt kan justeras, och ställa in dina andra elektriska apparater till automatiska tidsplaner såsom din kaffemaskin.

Ett smart hem behöver dock inte hålla sig inomhus. Du hittar nämligen även produkter som kan användas utomhus såsom en trädgårdsspotlight. Med en smart trädgårdsspotlight kan du exempelvis belysa allt från dina blomsterrabatter till dina buskar, träd, husfasad eller något annat.

Vilket Smart Home system skall jag välja som smart belysningsstyrning?

Det finns många olika Smart Home system på marknaden. Det finns allt från mindre system till de mer avancerade och etablerade varianter. Det gör, att det kan verka en smula oöverskådligt att välja rätt system.

Om du är i gång med att bygga upp ett smart-home och ute efter en smart enhet, är det en fördel att tänka igenom vilken funktion du vill göra smart. Dessutom bör du överväga vilka andra enheter du gärna vill styra på detta sätt i framtiden.

På så sätt kan du kontrollera om olika produkter och system kan tala med andra system. Det kan exempelvis vara Apple Home, Google Home m.fl.

Om du vill ha ett Smart Home system med flera möjligheter och kombinationer, är det värt att ta en titt på system såsom Zigbee, Philips HUE, SmartLife m.fl. 

Med dessa system kan du få fler olika produktkombinationer, medan du likaledes får möjlighet till ännu mer automatisering och assistentstyrning med hjälp av exempelvis Google Home, Amazon Alexa, Apple Home m.m.

Om du är ute efter en helt enkel ljusstyrning och ljusdämpning via din smartphone eller en fjärrkontroll, då är system som exempel Mi Light och Philips Hue en helt given lösning för dig.

Vid eventuella frågor kring ditt nya smart hem eller våra produkter, är du välkommen att kontakta oss. Vi tar gärna ett snack med dig för att hjälpa dig i mål med att bygga upp ditt nya Smart Home med smart ljusstyrning.