Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

USB Fläkt

Håll huvudet svalt med en USB fläkt 

Här på sidan hittar du ett brett urval bestående av kompakta fläktar med USB. Den låga strömförbrukningen gör dem till det självklara valet att använda på till exempel ditt skrivbord. Du är då säker på att få en frisk fläkt om temperaturen är hög eller om rummet du befinner dig i är dåligt ventilerat. 

Du kanske har känt hur värmen stiger dig åt huvudet en varm sommardag. I vissa fall kan det innebära att luften är helt stilla, vilket kan orsaka huvudvärk på kontoret, hemma eller kanske i skolan. Med en USB fläkt kan du sätta upp en fläkt var som helst.  

Praktisk och bärbar minifläkt för kontoret 

Den kompakta utformningen av denna typ av fläkt gör det möjligt att skapa en kraftfull fläkt som är nästan helt tystgående. Om du inte har ett fast kontor är den här typen av fläkt perfekt, eftersom du snabbt kan packa ner den i väskan och ta den med dig när du är klar med dagens arbete. Med det medföljande stativet kan du placera fläkten på skrivbordet framför dig och ansluta den till datorns USB port.


Populär i USB Fläkt

Uppgradera ditt hemmakontor med en USB fläkt 

Den kompakta designen gör att du kan ha med dig din nya USB fläkt i väskan. Eftersom USB fläkten drivs via USB kan du i princip använda den var som helst så länge du har tillgång till ett USB uttag. Den finns i de flesta bärbara datorer, powerbanks och liknande elektroniska enheter. Du är alltid förberedd om temperaturen skulle bli för hög och vinden för svag.

Tystgående Mini USB fläkt för semester eller sovrum

Om du skall åka på semester är det en bra idé att ta med dig en USB fläkt. Du kan driva den här typen av USB fläkt med enheter som har en USB utgång. Det betyder också att du kan använda den här typen av fläkt med en powerbank. Du kan alltså ta med dig den här USB fläkten på husvagnssemester, i bilen eller på cykeln. 

Det kan vara en riktigt smart lösning som kan vara till glädje och nytta för dig själv och din omgivning. Det är bara fantasin som sätter gränserna för hur du kan använda USB fläktar. 

Bordsfläkt med USB som du kan ta med dig på resan 

Den här praktiska USB fläkten är gjord för skrivbordet. Med en USB bordsfläkt kan du hålla huvudet svalt under arbetsdagen. Särskilt på sommaren kan den här lösningen vara bra. Det kan vara så att luftcirkulationen eller ventilationen på din arbetsplats inte är tillräcklig året runt. Därför är det en bra idé att använda en liten fläkt för USB, som de som du hittar här på vår hemsida. 

Den kompakta mini USB fläkten kan tas med överallt och drivs via en USB utgång som kan leverera minst 5V och 0,5A. Du kan också använda den typ av laddare som följer med de flesta moderna smartphones och liknande, där en USB kabel kan anslutas. Eftersom de allra flesta av dessa typer av laddare fungerar med 5V. Hitta din nya USB fläkt 5V idag och förbered dig för sommaren.