Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

LED blockljus

LED blockljus är den moderna och energieffektiva lösningen för att skapa en mysig och atmosfärisk belysning som påminner om de traditionella stearinljusen. Dessa ljus kombinerar den klassiska charm från blockljus med modern LED-teknik och erbjuder en mängd fördelar. Oavsett om det är inomhus eller utomhus, till vardags eller speciella tillfällen, är LED blockljus ett mångsidigt belysningsalternativ som erbjuder långvarig prestanda, olika funktioner som fjärrkontroll och timer, och inte minst, en säkerhet mot brandrisk.

Vill du se hela vårt utbud av LED-ljus? Klicka här.

Varför välja billiga blockljus med LED

Det finns flera olika skäl till varför du bör överväga att använda LED blockljus istället för traditionella blockljus med levande låga:

  • För det första utgör traditionella blockljus med levande eld en potentiell brandrisk. Med ett LED blockljus kan du tryggt låta ljuset vara tänd utan uppsikt. Det gör det perfekt för hem med antingen barn eller husdjur. Dessutom kan vissa varianter av LED blockljus fås med timer, så att de släcks helt av sig själva när tiden är ute.
  • LED blockljus avger ingen rök eller sot, medan traditionella stearinljus producerar rök och sot, särskilt när veken brinner ojämnt. Dessa partiklar kan vara skadliga för inomhusluftkvaliteten och kan irritera luftvägarna, särskilt för personer med befintliga luftvägssjukdomar. LED blockljus avger ingen rök eller sot, vilket gör dem till ett hälsosammare alternativ, särskilt när luftcirkulationen är begränsad under vintern.

LED blockljus med rörlig låga

För dem som älskar den realistiska glöden och rörelsen hos ett fladdrande blockljus är LED blockljus med rörlig låga det perfekta valet. Dessa ljus är designade med en speciell teknologi som skapar en flammeffekt som liknar en verklig levande låga. Det bästa är att de är helt säkra och inte utgör någon brandrisk. Du kan njuta av den lugnande och mysiga atmosfären som dessa LED blockljus med rörlig låga skapar, utan bekymmer över att behöva vara försiktig med öppen eld. Detta gör LED blockljus särskilt till det perfekta valet för familjer med barn eller hem med husdjur.

Populära i LED blockljus

LED blockljus med fjärrkontroll

Att ha kontroll över dina belysningsinställningar har aldrig varit enklare med LED blockljus med fjärrkontroll. Dessa smarta ljus ger dig möjlighet att tända och släcka ljusen, justera ljusstyrkan och till och med ändra färgtemperaturen med bara en knapptryckning på fjärrkontrollen. Det gör det enkelt att anpassa belysningen för varje tillfälle och skapa önskad stämning. Oavsett om du vill ha en mjuk och mysig belysning för en romantisk kväll hemma eller en starkare belysning för en festlig händelse, ger LED blockljus med fjärrkontroll dig full kontroll över belysningen.

LED blockljus med batteri

LED blockljus med batteri är en fantastisk lösning för dig som vill skapa en mysig atmosfär utan att behöva oroa dig för sladdar eller eluttag. Dessa blockljus är utrustade med inbyggda batterier som ger långvarig belysning utan behov av ständig utbytning. Med LED-teknik är de även energieffektiva, vilket innebär att de kan användas under lång tid innan batterierna behöver bytas ut. Oavsett om du vill använda dem som dekoration vid speciella tillfällen eller som en del av din dagliga inredning är LED blockljus med batteri ett praktiskt och stilfullt val.

Utomhus LED blockljus i vitt

Vita utomhus LED blockljus ger en elegant och tidlös touch till din utomhusinredning. Dessa ljus är perfekta för att skapa en ren och sofistikerad atmosfär, oavsett om det är för en trädgårdsfest eller en romantisk kväll under stjärnorna. De vita utomhus LED blockljusen är också lätta att kombinera med andra färger och dekorativa element för att skapa önskat uttryck i din utomhusinredning.

Blockljus LED ljus med timer

För bekväm belysning som kan ställas in för att automatiskt tändas och släckas är blockljus LED ljus med timer ett smart val. Dessa ljus är utrustade med inbyggda timerfunktioner som låter dig programmera dem att tända och släcka vid specifika tider. Detta är perfekt om du vill att ljusen ska tända sig själva vid solnedgången och sedan släcka sig själva senare på kvällen. Blockljus LED ljus med timer gör det enkelt att upprätthålla önskad belysning utan manuell inblandning.

Utomhus LED ljus med fjärrkontroll

Att ha kontroll över dina utomhusbelysningsinställningar har aldrig varit enklare med utomhus LED ljus med fjärrkontroll. Dessa smarta ljus ger dig möjlighet att tända och släcka dem, justera ljusstyrkan och ändra färgtemperaturen utan att behöva lämna din bekväma plats. Detta gör det enkelt att anpassa utomhusbelysningen till varje tillfälle eller ändra den i takt med förändrade väderförhållanden. Utomhus LED ljus med fjärrkontroll ger dig möjlighet att skapa den perfekta utomhusstämningen och kan vara en praktisk lösning för trädgårdsfester, kvällar på terrassen eller allmän utomhusbelysning.

Utomhus blockljus med timer

För dem som vill automatisera utomhusbelysningen utan krånglet med manuell hantering är utomhus blockljus med timer en idealisk lösning. Dessa ljus är utrustade med inbyggda timerfunktioner som låter dig ställa in dem att tända och släcka vid specifika tidpunkter. Oavsett om du vill att ljusen ska skapa en välkomnande atmosfär vid gryningen eller bidra till en mysig kvällsstämning utomhus, är utomhus blockljus med timer ett bekvämt och praktiskt sätt att uppnå önskad belysning. Med dessa ljus behöver du inte oroa dig för att komma ihåg att tända eller släcka dem, eftersom de tar hand om det själva enligt dina inställningar.