Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Neon LED Strip

Hållbara Neon Led Strip för utomhus- och inomhusbruk

Neon LED strips är designade för att tåla både inomhus- och utomhusförhållanden. De är IP65-certifierade, vilket betyder att de är vattentäta och dammtäta, vilket gör dem idealiska för alla typer av belysningsprojekt. Oavsett om du vill belysa en terrass eller skapa en unik atmosfär i ditt vardagsrum, är dessa strips det perfekta valet.

Energieffektiv Led strip med hög ljusstyrka

Våra LED strips är kända för sin energieffektivitet och höga ljusstyrka. Med en livslängd på upp till 50.000 timmar och en låg energiförbrukning är de både miljövänliga och ekonomiska. Du kan välja mellan olika färgtemperaturer för att skapa den önskade stämningen, från varm vit till kall vit.

Flexibel Neon flex idealisk för kreativa ljusinstallationer

Neon flex strips är otroligt flexibla och kan enkelt böjas och formas för att passa dina specifika behov. De är perfekta för kreativa projekt som skyltning, accentbelysning och dekorativa installationer.

Mångsidiga neonlösningar för alla miljöer

Med dessa Neon LED strips får du mångsidiga belysningslösningar som kan användas i en mängd olika miljöer. Från kommersiella utrymmen som restauranger och butiker till heminredning och utomhuslandskapsprojekt erbjuder dessa strips en pålitlig och stilfull belysningslösning. De finns i olika längder och färger, så att du kan hitta den perfekta lösningen för ditt projekt.

Populära i Neon LED Strip