Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Shelly Plus 1

Produktnummer: 92003
Shelly Plus 1 är en WiFi-styrd smart switch som låter dig styra ett brett utbud av hushållsapparater och kontorsutrustning var som helst. Denna smarta strömbrytare är designad för att vara enkel att installera och passar i de flesta vanliga eldosor och strömbrytare. Med Shelly Plus 1 kan du automatisera belysning, garageport, bevattningssystem och mycket mer. Den stöder olika protokoll och kan styras via Shelly-appen, röstassistenter och andra plattformar. Inget nav behövs. Shelly Plus 1 är den ultimata lösningen för hemautomation och förbättrad kontroll av dina apparater.

264 kr 

Omedelbart tillgänglig, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Shelly Plus 1"

Shelly Plus 1 - Den ultimata WiFi-kontrollerade smarta switchen

Shelly Plus 1 är en WiFi-styrd smart switch som låter dig styra ett brett utbud av hushållsapparater och kontorsutrustning var som helst. Med denna smarta strömbrytare kan du enkelt tända och släcka lampor, styra strömkällor, säkerhetssystem, värmare, uttag, LED-strips och mycket mer.

Enkel fjärrkontroll

Med Shelly Plus 1 kan du styra dina enheter utan problem. Du behöver ingen HUB för att styra enheten eftersom den är Wi-Fi-styrd. Detta gör det enkelt och bekvämt att fjärrstyra dina apparater från din smartphone eller med en röstassistent som t.ex Alexa eller Google Home.

Flexibla hanteringsalternativ

Shelly Plus 1 låter dig anpassa kontrollen av dina apparater. Du kan enkelt skapa scheman baserat på din dagliga rutin eller spåra soluppgång och solnedgång för att styra ditt ljus därefter. Du kan också skapa smarta scenarier genom att kombinera Shelly Plus 1 med dina andra Shelly-enheter.

Gör gamla apparater smarta

Med Shelly Plus 1 kan du göra vilken gammal elektrisk apparat som helst smart utan att behöva köpa nya smarta apparater. Du kan automatisera och styra vilken elektrisk apparat som helst i ditt hem, från en gammal värmefläkt, fläkt, poolsystem, dörröppnare till en dörrklocka. Med bara ett klick eller ett skrik kan du slå på eller av dem var du än är.

Kontroll över ditt bevattningssystem

Med Shelly Plus 1 kan du automatisera ditt bevattningssystem baserat på väderförhållanden. Du kan ställa in Shelly Plus 1 för att bara vattna din trädgård när solen skiner och hoppa över vattning på regniga dagar. För mer precision i din automatisering kan du använda Shelly Plus Add-on tillsammans med en jordfuktighetssensor.

Enkel kontroll av garageporten

Shelly Plus 1 är också perfekt för att styra din garageport. Med sina driftspänningar på 12V DC och 24-48V DC kan du enkelt automatisera din garageport och styra den var du än är.

Shelly Plus 1 är kompatibel med Alexa, Google Home, Android och iOS, så att du kan styra enheten med din röst. Den har även ett antal tekniska specifikationer, inklusive en ESP32-processor, förbättrad säkerhet och stöd för olika protokoll.

Låt Shelly Plus 1 vara din smarta lösning för hemautomation och förbättrad kontroll av dina vitvaror. Upplev det ultimata inom bekvämlighet och flexibilitet med Shelly Plus 1.

Mer information "Shelly Plus 1"
Färg: Blå
Trådlös teknologi: Bluetooth, Wifi
EAN 3800235265000
Info 1 Max 16A
Dimensionera 37 mm x 42 mm x 16 mm

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPT OCKSÅ