Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Förlängningssladd

En av de saker som du inte kan ändra på, är din strömkällas placering. Och vissa gånger finns inte strömkällan där du har behov av den. Det är här som en förlängningssladd eller en förlängningskabel kommer in i bilden. Med rätt förlängningssladd kan du nämligen få ström var som helst. 

Förlängningssladdar ger dig perfekt flexibilitet när det gäller att få ström till diverse elektriska apparater. Ta en titt i vårt sortiment och hitta den eller de förlängningssladdar som passar just dina behov.

Välj mellan förlängningssladdar i många storlekar och längder

Vårt sortiment innehåller en rad olika möjligheter när det gäller förlängningssladdar. Här på PlusLED har vi nämligen valt att erbjuda förlängningssladdar i flera olika storlekar, vilket gör att du kan vara säker på att kunna hitta en som perfekt passar just dig och dina behov. Du hittar bland annat följande:

- Förlängningssladd 10 meter

- Förlängningssladd 20 meter

- Förlängningssladd 30 meter

En 10 meter lång förlängningssladd är riktigt bra om du inte har behov av en mycket lång sladd, men fortfarande vill ha möjligheten att inte vara i omedelbar närhet av din strömkälla.

Om du har behov av en lång förlängningssladd, då är en 20 meter lång förlängningssladd eller en 30 meter lång förlängningssladd ett mycket bra bud. Dessa ger dig möjlighet att ansluta dina elektriska apparater var som helst och när du har behov av det. Om du skall välja den ena eller den andra längden, beror helt och hållet på dina behov.


Populär i Förlängningssladd

Alla trädgårdsintresserade borde ha en förlängningssladd för utomhusbruk

Om du har en trädgård, då vet du att det krävs massor av arbete och tid för att hålla den fin. Trädgårdsarbete kan vara förhållandevis tidskrävande, och därför är det mycket viktigt att du har rätt utrustning till hands. Här talar vi inte bara om diverse trädgårdsmaskiner så som elektrisk gräsklippare eller en häcksax. Du bör också alltid investera i en förlängningssladd för utomhusbruk.

Med en förlängningssladd för utomhusbruk kan du enkelt och snabbt få ström, så att du kan klippa din häck eller gräsmatta. Det finns inga skäl för att slösa tid på att komma fram till någon smart lösning, när du bara skall skaffa en förlängningssladd för utomhusbruk.

Vid valet av en förlängningssladd för utomhusbruk, är det helt klart fördelaktigt att den har en avvikande färg, lätt att se, så att du inte klipper i den. Du skall dessutom välja en förlängningssladd med bra längd. En förlängningssladd för utomhusbruk på 30 meter eller 20 meter kan exempelvis vara ytterst nyttig i trädgården.

Dessutom är det möjligt att hitta en förlängningssladd med både jord och utan jord. 

Hos oss på PlusLED kan du köpa en billig förlängningssladd i god kvalitet för både inomhus- och utomhusbruk 

Är du ute efter en billig förlängningssladd i hög kvalitet och som du kan använda inomhus och/eller utomhus? Då har du hamnat på helt rätt ställe. Här på PlusLED saluför vi billiga förlängningssladdar, som du kan använda om och om igen, utan några problem. 

Vid eventuella frågor kring valet av förlängningssladdar är du alltid välkommen att kontakta oss för att höra mer om våra produkter. Vi är redo att hjälpa dig med vägledning och råd.