Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Om Oss

På PlusLED är vi en ung online LED-belysningsverksamhet som säljer energieffektiva kvalitetsprodukter till både privatpersoner och företag till marknadens bästa priser. För oss är belysning mer än bara ljus, det är ett sätt att skapa atmosfär och stämning i ditt hem och på arbetsplatsen. Vi anser att den rätta belysningen är en viktig faktor för trivsel, mysighet och produktivitet, och vi är här för att hjälpa dig att hitta den helt rätta belysningen för dina behov.


KONKURRENSKRAFT OCH LÅGT PRIS
Vi har varit på onlinemarknaden sedan slutet av 2016 och alltid arbetat hårt för att leverera de bästa produkterna, priserna och upplevelserna till våra kunder. Med en bakgrund i grossistkedjan och ett stort internationellt leverantörsnätverk kan vi köpa in LED-produkter och tillbehör till mycket konkurrenskraftiga priser, som vi ser till att vidarebefordra till dig som kund.
Kontakta oss gärna om du har ett belysningsprojekt så gör vi en skarp sammanställning av erbjudandet. 


EXPERTIS OCH PROFESSIONALISM
Vårt team består av dedikerade yrkesverksamma med stor kunskap och expertis inom LED-belysning, Smart Home och tillbehör. Vi håller oss alltid uppdaterade med de senaste teknologierna och trenderna så att vi kan ge våra kunder bästa möjliga rådgivning och service. Kontakta oss gärna för att få hjälp med att hitta den helt rätta lösningen för dig.


Många hälsningar, 
hela teamet på PlusLED