Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

COB LED STRIP - Hållbar och effektiv belysning


Med COB LED-strip får du en energieffektiv och miljövänlig belysningslösning för alla behov. Denna mångsidiga LED-strip är perfekt för heminredning, spelområden och mycket mer. Med låg energiförbrukning kan du njuta av en jämn och strålande belysning utan att behöva oroa dig för höga elräkningar.

Vacker och jämn ljusfördelning med LED-strip


COB LED ger en jämn och enhetlig ljusfördelning utan synliga ljuspunkter. Oavsett om du vill skapa en mysig atmosfär eller fokusera på specifika områden kan denna LED-strip uppfylla dina behov. Stripsen finns i olika färgtemperaturer, inklusive 2700K, 4000K och 6000K, så att du kan välja den som passar bäst för dina preferenser och rummets karaktär.

Snabb och enkel installation med COB LED-strip


Det självhäftande tejpen på baksidan av LED-stripen gör installationen snabb och problemfri. Du kan enkelt montera den på de flesta ytor utan besvär. Om du behöver anpassa längden kan stripen klippas till olika mått, vilket ger dig full flexibilitet att skapa önskad belysning.

Populär i COB LED Strip

Dimbar belysning


Med den dimbara funktionen kan du justera ljusstyrkan efter behov och skapa den perfekta atmosfären för varje rum. Du kan enkelt ansluta LED-stripen till en dimbar LED-drivrutin eller kontroller och få full kontroll över belysningen.

Hållbar och kvalitetsmedveten design


COB LED STRIP är designad för att tåla daglig användning och säkerställa långvarig belysning. Den är tillverkad av hållbara material som skyddar mot damm och lätt beröring. Du kan vara säker på att dessa LED-stripar kommer att leverera pålitlig och konsekvent belysning under lång tid.