Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Power Station

En stor power station med solpanel kan bli en generator för ditt hem

Power stationer och solceller ger en mycket effektiv energilösning för både inomhus- och utomhusbruk. I den här kategorin finns ett brett utbud av power stations/generatorer/power banks och solceller som kan förse dig med el var du än befinner dig.

Stor 230 V powerbank som husvagnsbatteri

Våra powerbanks och solceller (tillval) kombinerar solpanelernas imponerande teknik med kompakta batterier, vilket ger dig en pålitlig och grön elkälla. Dessa solkraftstationer är perfekta för utomhusäventyr och nödsituationer.

Solar power station kan fungera som nödgenerator för ditt hus om strömmen går

Nödgeneratorer är viktiga för att upprätthålla elförsörjningen i ditt hem under strömavbrott. Vårt sortiment av generatorer för hemmet omfattar batterigeneratorer och solcellsdrivna Power Stations som håller dina apparater och lampor igång när du behöver dem som mest.

Populära i Power Station

Powerbank med trådlös laddning, stort litiumbatteri för camping

Trådlösa powerbanks gör laddningen enkel och bekväm. Vi erbjuder power stationer med trådlös laddning som gör att du snabbt och enkelt kan ladda dina enheter var du än är.

Solcellsbatterier för fritidshus och kolonilotter

För fritidshus och kolonilotter är batterisolceller den perfekta lösningen för att förse dig med el utan att vara beroende av elnätet. Våra husvagnsbatterier och solcellsbatterier för kolonilotter ger dig en tillförlitlig strömkälla även i de mest avlägsna områdena.

Skaffa en bärbar strömförsörjning och ta med dig ström överallt med det perfekta campingbatteriet

Med vårt utbud av bärbara och transportabla nätaggregat kan du ta med dig elen överallt. De här bärbara laddarna är perfekta för camping, vandring och andra utomhusaktiviteter där tillgången till ström är begränsad.

Stort 230 V-batteri: en elgenerator för både dagligt bruk och nödfall

Vår Power station med 230 V-batteri är lämplig för både vardagsbruk och nödsituationer. Med den här kraftfulla lösningen kan du ladda en mängd olika enheter eller fungera som generator för t.ex. dina hushållsapparater, så att du alltid har ström när du behöver den.

Kraftstation med avancerade funktioner

Vår kraftstation är utrustad med avancerade funktioner som gör den användarvänlig och effektiv. Den har flera USB-portar, ett 230V-uttag och inbyggda säkerhetsfunktioner som skyddar dina enheter mot överladdning och kortslutning. Den är designad för att möta alla dina energibehov på ett säkert och pålitligt sätt.

Kraftstation 600W: Perfekt för hem och fritid

Vår kraftstation 600W är idealisk för både hemmet och utomhusaktiviteter. Den kompakta och kraftfulla kraftstationen ger dig en pålitlig energikälla, oavsett var du är. Med en effekt på 600W kan den enkelt ladda dina elektroniska enheter och hålla dem igång under längre perioder. Den finns även med 1000W och 1800W.

Bärbar kraftstation för camping och resor

Denna bärbara kraftstation är den perfekta följeslagaren för campingturen eller äventyret. Den är lätt att transportera och ger dig möjlighet att ha ström med dig överallt. Med sin robusta konstruktion och långa batteritid är den utformad för att klara de utmaningar som kan uppstå vid utomhusaktiviteter.

Hur länge kan min enhet köras på ett power station?

Formel:

Denna Power station kapacitet i W x Laddningsprocent, t.ex. 85 % / enhetens wattal = Antal timmar. Det är viktigt att enhetens wattal inte överstiger power stations kapacitet i W, annars kan det inte driva enheten.

Exempel 1

Mikrovågsugn 700W | 1800W power station laddad 85%:

1800 x 0,85 / 700 = 2,18 timmar

Exempel 2

MacBook Air 30W | 1800W Power station laddad 85%:

1800 x 0,85 / 30 = 51 timmar

Exempel 3

50" TV 110W | 1800W Power station laddat till 85 %:

1800 x 0,85 / 110 = 13,9 timmar