Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Spegelbelysning | Badrumsbelysning

Har du en eller annan spegel i din bostad som har behov av ljus? Då är det värt att ta en titt här i vårt urval av spegelbelysning. I den här kategorin hittar du snygga och stilrena lampor i form av spegelbelysning i hög kvalitet som du kan välja bland.

Med spegelbelysning är du säker på att du alltid kan se vad du gör när du står vid din spegel. Hitta din nya spegelbelysning eller spegelarmatur nedan till ditt badrum, din entré, ditt sovrum eller andra ställen i din bostad.

Ljus över spegel är alltid en god idé

Det kan aldrig vara helt fel att placera optimal belysning vid en spegel. Med ljus över spegeln ser du till att du får belysa det du vill se i spegeln. Här är det som regel tal om ditt ansikte, din kropp eller liknande.

Om du inte har ett ljus i närheten av spegeln, kommer de i flesta fall inte vara möjligt att använda spegeln på det sättet som du har behov av. Och om du inte kan det, finns det i det närmaste ingen anledning att ha en spegel hängande.

Dessutom är det viktigt att du placerar din spegelbelysning på bästa sätt. Ljuset skall nämligen inte blända dig såväl, som du inte heller skall skugga den. Normalt placeras en spegelbelysning antingen över spegeln eller på var sin sida om den specifika spegeln. Du kan välja den placering som passar bäst det aktuella rummet eller själva spegeln.

Populär i Spegelbelysning | Badrumsbelysning

Överväg en badrumslampa över spegeln

Att ha bra belysning på badrummet är ett måste. Självklart skall det vara en bra grundbelysning, men det är lika viktigt med lampor över badrumsspeglar. Det är nämligen här som du använder en massa tid på att sköta om dig själv så som att borsta tänder, lägga makeup, raka dig, fixa ditt hår och mycket annat.

Ett snabbt och enkelt sätt att ge ditt badrum en ögonblicklig uppdatering är därför genom att tillföra bad ljus till badrumsspegeln. Förutom att det tillför ett stilfullt element till detta rum, är en badrumslampa över spegeln också otroligt praktisk.

Oavsett vilken form din spegel har, bör du se till att det finns ljus över badrumsspegeln, så att ditt ansikte m.m. blir fullt upplysta. Det kan vara både genom att hänga en eller flera spotlights bredvid spegeln eller exempelvis en spegelarmatur över spegeln. 

Om du skall välja den ena eller den andra lösningen beror i slutänden på dina önskemål och behov. Medan vissa föredrar att deras lampa över badrumsspegeln är centralt placerad, föredrar andra två lampor, som hänger på var sin sida om spegeln.

Bra urval av lampor över speglar i tidlösa och stilrena design

Här på PlusLED har vi fokuserat på att erbjuda ett bra urval av spegellampor till våra kunder. Därför är det möjligt för dig att hitta spegellampor i tidlösa och stilrena design. Våra spegellampor består av olika typer av modeller och varianter, medan du hittar lampor i flera olika färger såsom svart och vit. Härmed kan du välja den spegelbelysning som du tycker bäst om.

När du skall välja rätt belysning över spegeln i ditt badrum eller något annat rum i din bostad, är det viktigt att du får en lampa som kompletterar din existerande inredning. Det kan nämligen vara tråkigt med spegelbelysning som inte matchar ihop med din spegel, dina möbler eller din generella inredning i det specifika rummet.

Det gemensamma draget hos alla spegellampor i vårt urval är att de både är snygga, stilrena och tidlösa. Det innebär att de passar riktigt bra in i de flesta typer av inredningar. Samtidigt kan du vara säker på att du med hög sannolikhet kommer att tycka om dina nya lampor i många år framöver.

Dessutom är det en fördel om du tar en titt på måtten innan köp, för att försäkra dig om att det finns plats för den spegellampa du tittar på. På det sättet får du inte med en lampa med fel mått.

Därför bör du välja LED belysning till spegeln

I dag är LED belysning en ytterst populär ljuskälla i många skandinaviska hem. Och det finns flera goda skäl fört det. LED belysning är nämligen känd för att vara mycket energieffektiv, miljövänlig samt ha en lång livslängd.

Vid användning av LED belysning till spegel uppnår du härmed lägre elförbrukning. Det kan innebära, att din elräkning minskar. Dessutom har LED belysning till spegel längre hållbarhet, vilket gör att du inte behöver använda tid och pengar på att byta dina lampor. 

Även om en LED lampa är dyrare jämfört med exempelvis en halogenlampa eller en energisparlampa, kommer LED belysning i slutänden att tjena in sig igen. Om du väljer LED belysning till spegel, är du garanterad alla dessa fördelar oavsett om du investerar i badrumsbelysning till spegel, spegelljus till din entré eller till ditt sovrum. 

Därför rekommenderar vi alltid att du först och främst tar en titt på LED belysning till din spegel. Härmed får du nämligen den mest hållbara och energibesparande lösning när det gäller ljus vid din spegel.

Få professionell hjälp och vägledning från PlusLED vid valet av belysning till spegel

Att välja rätt spegelbelysning eller rätt badrumsbelysning kan vara en utmaning. Om du har behov av hjälp för att välja din nya spegelbelysning, skall du inte tveka med att vända dig till oss. Vi ser alltid till att du får bäst möjliga rådgivning och vägledning när du väljer att kontakta oss.

Oavsett om du har frågor kring valet av spegelbelysning, LED spegelbelysning eller annat, vi är redo att svara på dina frågor. Du kan kontakta oss antingen via chatten, e-post eller telefon.

Vi strävar hela tiden efter att besvara dina frågor så snart som möjligt, så att du inte behöver vänta allt för länge på att beställa din spegelbelysning. Om du redan har beslutat dig för vilken spegelbelysning du vill ha, kan du bara beställa den hem online från vår webbshop.