Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Tillbehör för led spotlight

Skydda Ångspärren med Rund Tätningsskiva

När du installerar infällda spotlights är det avgörande att skydda ångspärren för att bibehålla effektiviteten och isoleringen i ditt hem och dina spotlights. Vårt utbud av rund tätningsskivor erbjuder det nödvändiga skyddet för din ångspärr. Med en rund tätningsskiva kan du vara säker på att dina LED-spotlights installeras korrekt och effektivt.

Säker Fastsättning med Låsringar

För att säkerställa att dina spotlights förblir säkert fastsatta och korrekt positionerade erbjuder vi låsringar som passar olika spotlight-varianter. Våra låsringar är speciellt utformade för spotlights med MR16- eller GU10-socklar och är tillverkade i rostfritt stål för maximal hållbarhet. Dessa låsringar säkerställer att dina LED-spotlights förblir exakt justerade och fastsatta.

Enkel Installation med Låsringar

Våra låsringar passar perfekt till infällda spotlights med antingen MR16- eller GU10-socklar och är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål för att säkerställa långvarig prestanda. Med en ljuskälldiameter på 50 mm kan du vara säker på att dessa låsringar håller dina LED-spotlights säkert på plats samtidigt som de möjliggör enkel underhåll.

Populära i Tillbehör för led spotlight

Anpassa till Dina Behov

Vårt sortiment av tillbehör för LED-spotlights inkluderar olika storlekar och typer av låsringar och tätningsskivor som passar olika installationsbehov. Oavsett om du behöver skydda din ångspärr eller säkra dina spotlights pålitligt har vi rätt tillbehör för dina behov. Gör din installation av LED-spotlights enklare och pålitligare med vårt tillbehör.