Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Shelly 3EM

Produktnummer: 92031
Shelly 3EM är en smart 3-fas energimätare som låter dig övervaka och hantera din energiförbrukning på ett intelligent sätt. Idealisk för både hem och företag, denna energimätare erbjuder funktioner som tre oberoende mätkanaler, kontaktorkontroll och rapportering av ström, spänning, strömförbrukning, total energi och effektfaktor. Med Shelly 3EM kan du enkelt styra din energiförbrukning via Shelly-appen, olika protokoll och plattformar samt röstassistenter.

1 324 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Shelly 3EM"

Shelly 3EM: Professionell smart 3-fas energimätare

Shelly 3EM är en smart 3-fas energimätare som låter dig övervaka och hantera din energiförbrukning på ett intelligent sätt. Denna energimätare är idealisk för användning i både hemmet och verksamheten och erbjuder ett brett utbud av funktioner som gör det enkelt att optimera din energiförbrukning.

Se det stora utbudet av andra Shelly-produkter här: 

Effektiv övervakning av din energiförbrukning

Med Shelly 3EM kan du enkelt och exakt övervaka din energiförbrukning i realtid. Denna smarta enhet låter dig mäta strömstyrka, spänning, strömförbrukning och effektfaktor för var och en av de tre faserna separat. Du kan enkelt komma åt denna data via Shelly-appen eller andra kompatibla plattformar och protokoll.

Intelligent optimering av det smarta hemmet

En unik egenskap hos Shelly 3EM är dess integrerade kontaktor som låter dig kontrollera laster av alla storlekar. Denna kontaktor kan styras baserat på dina preferenser och kan hjälpa till att minska din energiförbrukning genom att stänga av icke-nödvändiga apparater eller system när de inte används.

Enkel installation för nuvarande smarta hemsystem

Shelly 3EM kan enkelt anslutas till ditt Wi-Fi-nätverk utan behov av en hubb. Du kan enkelt styra och anpassa enheten via Shelly-appen, där du kan skapa anpassade scheman och smarta scenarier. Du kan också integrera Shelly 3EM med dina andra Shelly-enheter och röstassistenter för ännu bekvämare hantering av din energiförbrukning.

Datalagring och kompatibilitet

Shelly 3EM erbjuder 365 dagars internminne för att lagra din energidata, vilket säkerställer att du alltid har tillgång till historiska mätningar. Denna energimätare är kompatibel med olika trådlösa protokoll och plattformar, så att du kan integrera den i ditt befintliga smarta hemsystem.

Få kontroll över din energiförbrukning med Shelly 3EM

Med Shelly 3EM kan du ta kontroll över din energiförbrukning och minska avfallet. Oavsett om det handlar om att övervaka och hantera hemmets energiförbrukning eller att optimera energiförbrukningen i ditt företag, ger denna smarta 3-fas energimätare dig de verktyg du behöver för att nå dina mål.

Specifikationer

  • Strömförsörjning AC: 110-230V, 50/60Hz
  • Strömförsörjning DC: Nej
  • Kontaktorstyrning: Ja - Integrerat relä med en märkström på 10A per utgång för kontaktorstyrning
  • Mätning av ström: Ja
  • Kanaler: 3 kanaler
  • Drifttemperatur: 0 till +40 °C
  • Enhetens strömförbrukning: Mindre än 1W
  • Trådlöst/WiFi-protokoll: 802.11 b/g/n
  • Räckvidd: Upp till 50 m utomhus och upp till 30 m inomhus (beroende på byggmaterial)
  • Storlek: 73mm x 57mm x 22mm
Mer information "Shelly 3EM"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Vit
EAN 3800235262214
Material Plast
Dimensionera 73 mm x 57 mm x 22 mm
EAN 3800235262214

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ