Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Utomhuslampor

Rätt utomhusbelysning är ett måste ur praktisk synpunkt, men det är också ett av de bästa sätten när det gäller att påverka utseendet och känslan av yta och skapa en viss atmosfär. 

Ta en titt på våra fantastiska utomhuslampor och belys dina utomhusytor. Från utomhus vägglampor (t.ex Cube lampor) till utomhus marklampor, solcellsdrivna trädgårdslampor och utomhus LED lampor har vi allt du behöver - när det gäller utomhusbelysning och trädgårdsbelysning.

Vårt hela urval av stilarter kan ge dig massor av underbara sätt att skapa ljus i din trädgård, infart och andra utomhusområden. Letar du efter inspiration? Ta en titt på vår utomhusbelysning och hitta rätt utomhuslampa för dina behov.

Utomhusbelysning lämpar sig för många ändamål

Belysning är inte bara avgörande i hemmet. Den kan tjäna en uppsjö av ändamål utanför hemmet också. Med rätt utomhuslampor kan du lysa upp din trädgårdsstig, huvuddörren eller husfasaden i mörkret, vilket gör att du lättare kan orientera dig.

Med hjälp av utomhuslampor kan du fokusera på att skapa dekorativa element, medan det likaledes ger mer trygghet och komfort. Du kommer nämligen alltid snabbt att kunna se, om det är någon som rör sig på dina områden.

Om du har behov av utomhusbelysning i form av fasadbelysning, trivselljus, ljus i trädgården eller rent generellt bara vill ha mer utomhusbelysning, är det möjligt det också.

Populär i Utomhuslampor

Sätt pricken över i-et med en utomhuslampa i din trädgård

Utomhusbelysning eller trädgårdsbelysning kan installeras av en rad olika orsaker. Det kan vara ett sätt för dig att känna dig mer trygg, medan du likaledes kan framhäva vackra områden i din trädgård.

Låt trädgårdsaktiviteterna fortsätta efter mörkrets inbrott med hjälp av en eller fler trädgårdslampor. Det kommer inte bara hjälpa dig att röra dig säkert i trädgården eller på stigarna. Det kan även skapa en inbjudande atmosfär för socialt umgänge och middagar utomhus.

Trädgårdsbelysning kan användas för att skapa just den stämning som du gärna vill ha i din trädgård och få den att se så attraktiv ut som möjligt. Samtidigt kan du sitta inomhus och njuta av en vacker trädgård även när det blir mörkt och kallt.

Skapa säkerhet och komfort med en utomhus vägglampa

Med en utomhus vägglampa kan du uppnå en utmärkt belysning. Utomhus vägglampor kan hjälpa dig med att navigera runt och se bättre i mörkret. Det kan exempelvis placerara dina utomhus vägglampor i din infart, garage eller vid din carport.

Tack vare utomhus vägglampor kan du uppnå mer trygghet och komfort när du är på väg in, likaväl som när du sitter inne i din bostad. 

När det gäller vägglampor som du hänger upp utomhus, är det dessutom viktigt att observera, att det kan vara en fördel med en utomhuslampa med rörelsevakt, som registrerar rörelser.

Utomhus lampor med sensor är en god investering

En lampa med sensor är en smart investering, eftersom den ger ljus som själv tänds och släcks beroende om det är mörkt eller om det registreras en rörelse. 

Härmed slipper du att ljuset står tänt hela dagen, så att du energimässigt får mest möjligt ur dina solcellslampor med sensor och ljus med sensor.

Dessutom kan en lampa med en utomhus sensor vara förebyggande mot objudna gäster. Om en sensorlampa tänder, skulle det överraska eventuella inbrottstjuvar och skrämma dem bort.

Överväg LED utomhuslampor i hög kvalitet

En av mest förekommande möjligheter när det gäller utomhuslampor, är LED belysning. LED utomhus har de senaste åren blivit mycket populärt på grund av många fördelar och överkomliga priser.

LED belysning utomhus finns i många olika former, storlekar och färger, vilket gör att du kan välja den utomhus LED lampa som bäst matchar ändamålet, dina behov samt din trädgård och din bostad.

En av de största fördelarna med att installera LED utomhuslampor är, hur lite energi de använder. Utomhus LED ljus håller mycket längre jämfört med andra typer av utomhusbelysningar och använder mindre energi. Genom att installera en LED utomhuslampa eller fler kan du maximera energibesparingen. 

Du kan likaledes välja en LED lampa med sensor. Med en ljussensor utomhus står din utomhus belysning inte tänd mer än nödvändigt. Utomhus LED lampor kan både fås med en integrerad LED chip eller med en utbytbar LED ljuskälla.

Hitta rätt utomhuslampa till din egendom

Belysningen du använder omkring ditt hem, spelar en avgörande roll när det gäller estetiken och utseendet av det yttre. Att komma fram till just din stil kan göra din sökning efter utomhuslampor mycket lättare.

Till att börja med bör du ha husfasaden i tanke när du med rätt utomhuslampa kan framhäva eventuella unika kvaliteter. Har ditt hem speciella fönster? Eller är ditt hem kanske mer modernt och byggt med rena geometriska linjer? När du skall välja utomhusbelysning skall du ta ditt hems arkitektoniska drag i betraktning.

Du kan med fördel också göra överväganden med tanke på lampans färg. Här kan du matcha en väggmonterad lampa med existerande material eller färger utomhus. Om du till exempel har ett dörrhandtag med stålfinish, kan du tillföra LED utomhusbelysning som är framställd i liknande finish. Det kan ge ditt hem ett sammanhängande, balanserat och väldesignat uttryck.

Du kan även matcha dina utomhuslampor med dina utomhusmöbler, om du är ute efter LED trädgårdslampor eller LED utomhusbelysning som skall lysa upp dessa områden. Med möbler och lampor i samma färg samt samma material kan de komplettera varandra på bästa sätt.

Billiga utomhuslampor till alla smaker

På PlusLED har vi noggrant valt ut vårt sortiment av utomhuslampor. Därför kan du vara säker på att du uteslutande hittar varianter i hög kvalitet, så att du enkelt och snabbt kan hitta rätt lösning för just dina behov.

Med utomhusbelysning från vårt urval är det endast din fantasi som sätter gränserna. Våra utomhuslampor ger dig en uppsjö av möjligheter, både när det gäller funktion, färg, storlek och form. 

Och det bästa är att du kan köpa billiga solcellslampor, billiga markbelysningslampor, billiga LED lampor, billiga utomhuslampor med sensor och mycket annat. Även om våra priser är konkurrenskraftiga, kompromissar vi aldrig med kvaliteten.