Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

LED RGB controller med Zigbee till din LED strip

Ta ditt smarta hem till nästa nivå med Zigbee LED styrenheter för dina ljusband och LED strips. Användarvänlig och enkel installation, vilket gör att du snabbt kan integrera den här typen av styrenhet med ditt nuvarande zigbee system. Om du inte har någon tidigare erfarenhet av Zigbee system, hittar du här på PlusLED allt du behöver för att snabbt och enkelt komma i gång med ditt smarta hem. 

Om du vill kunna styra din 12v eller 24v LED strip med hjälp av fjärrkontroll och app styrning kan du med fördel lägga till en zigbee driver som du hittar ett stort urval av här på vår hemsida. Här får du ett superförnuftigt tillägg till din smarta heminstallation som kan ge intelligent kontroll över hemmet.

Denna typ av 12v LED driver och 24v LED driver är nämligen utvecklade för dagens smarta hem. Med inbyggt Zigbee-protokoll, vilket helt enkelt innebär att drivern ansluts till det mesh nätverk som din Zigbee smart hubb genererar tillsammans med dina övriga Zigbee kompatibla produkter. Det enda som krävs förutom Zigbee styrenheten är därför en Zigbee kompatibel Hubb/Bridge, till exempel Sonoff Zigbee Bridge eller Philips Hue Bridge. 

Utöka ditt smarta hem med trådlösa lampor och smart belysning

Med en Zigbee-styrenhet kan du snabbt och enkelt förvandla dina LED strips till en modern produkt för smarta hem. I den här kategorin hittar du ett stort urval av olika styrenheter och drivers som kan göra din styrning av 12v LED belysning och 24v LED strips helt automatisk. Du kan använda dina produkter via olika appar och kan enkelt och snabbt lägga till belysningsprodukterna i till exempel din Hue-app. Sedan kan du styra dina LED strips på samma sätt och plattform som dina andra smarta hemprodukter från t.ex. Philips Hue och liknande trådlösa LED lampor.


Populära i Zigbee Controller / Zigbee LED Driver

Stort urval av intelligenta dimbara LED drivers för dina RGB LED strips

På PlusLED hittar du ett stort urval av LED strips i både 12V, 24V och 230V. Du hittar ljusband i många olika färger, från de vanliga kalla och vita färgerna till de fantastiska kulörta RGB-färgerna. Det breda urvalet ger många möjligheter till intelligent belysning, och LED strips kan användas nästan överallt. Det finns både strips som är avsedda för inomhusbruk och flera varianter som är inkapslade med ett skyddande lager och därmed väl lämpade för utomhusbruk. Var uppmärksam på IP-klassificeringen som du hittar under produktinformationen för din önskade LED strip. 
Stort urval av intelligenta dimbara LED drivers för dina RGB LED strips

Med en Zigbee-styrenhet kan du förvandla alla 12v och 24v LED strips till en riktig smarthem produkt. Installationen är mycket enkel, du behöver bara veta vilken typ av styrenhet du skall använda. Ditt val beror på flera faktorer, t.ex. om din LED strip bara kan lysa i en färg, vita nyanser, eller om den har hela färgpaletten med full RGB. Det krävs faktiskt att du använder rätt styrenhet för att få full funktionalitet av din nya Zigbee-styrenhet och LED strip. På PlusLED hittar du ett stort urval av både LED strips och tillhörande drivers. Du kan därför snabbt komma i gång med ditt projekt. Vi har ett brett urval av kvalitetsprodukter, vilket gör att du snabbt och enkelt kan få dina belysningsönskemål uppfyllda.

Stort urval av intelligenta dimbara LED drivers för dina RGB LED strips

Med en Zigbee LED styrenhet har det aldrig varit enklare att göra ditt smarta hem lite smartare. Med den här inställningen kan du montera LED strips runt om i ditt hem eller företag. Tillsammans med en Zigbee driver kan du styra belysningen via din smartphone. Detta gör det superenkelt att ställa in scener och tider. På så sätt kan du alltid tända och släcka din belysning, oavsett var du befinner dig i världen. Det enda som krävs är att Zigbee bryggan alltid har tillgång till internet och att din smartphone också har en internetanslutning.

Stort urval av intelligenta dimbara LED drivers för dina RGB LED strips

Med en zigbee styrenhet för ditt smarta hem kan du integrera den här drivern med ditt Google Home- eller Amazon Alexa-konto, vilket öppnar upp för röststyrning som du kanske känner igen från liknande produkter. Du kan sedan handsfree och intuitivt uppleva fullständig trådlös styrning av belysningen var som helst i hemmet. Så länge du håller dig inom räckhåll för mikrofonen på din röststyrningsprodukt. När Zigbee drivern väl är konfigurerad med din favoritbelysningsapp är det enkelt att integrera dessa anslutningar med tjänster från bland annat Google och Amazon.