Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

USB LED Strip (5V)

Utomhus LED strip är både enkelt och smart

Utomhus USB LED strips är för dig som vill ha en belysningslösning med dig överallt. En USB LED strip är en allsidig och flexibel ljuskälla, som fungerar med hjälp av en USB utgång eller solceller. 

I den här kategorin hittar du bland annat utomhus LED strips, perfekta när du skall ha campingljus med på en vandrings- eller överlevnadstur. Den är likaledes bra att ha liggande i bilen, så att du alltid har tillgång på ljus i tillfälle av motorstopp eller punktering. 

Produkter från PlusLED är alltid i hög kvalitet samtidigt som du hittar dem till marknadens bästa priser. Hitta billig LED belysning på vår sida och köp dem online redan i dag. 

Populär i USB LED Strip (5V)

Lätt användning av USB LED Strip

Att använda USB LED Strip är lätt. Du skall bara använda dig av en powerbank, din USB utgång på mobilen eller datorn. Så länge du har en USB utgång, är du garanterad att du kan använda ditt USB ljus när du har behov av det. 

I och med att det är så lätt att använda en utomhus USB LED strip är den alltid värd att ha nära vid hands. 

I vårt sortiment av utomhus USB LED strips hittar du belysningsband som kan göras om till en liten lanterna. Härmed kan du ha en sinnrik belysning med dig när du skall ha trevligt mitt i ingenstans – exempelvis på en campingtur eller en vandring- och överlevnadstur. 

Är det säkert att använda LED strips utomhus?

Det är säkert att använda en utomhus USB LED strip, då den är framställd just för utomhusbruk. 

Det finns dock LED strips som endast får användas inomhus, eftersom de inte är designade för att användas utomhus. 

För att du skall kunna vara säker på att du köper LED belysning som har den rätt klassificering för utomhusbruk, bör du alltid titta efter detta. Det står både i våra produktbeskrivningar samt i vår ”Ytterligare information” kring varje enskild produkt. 

Alla våra USB LED strips i denna kategori är IP65-klassificerade. Det innebär att de tål att användas utomhus i alla typer av väder med temperaturer mellan -20°C och +60°C. Om det är i Sverige som du har behov av någon av våra utomhus USB LED strips, är de ytterst säkra att använda.   

Praktisk och lätt fastsättning av din USB LED strip

Det kan förekomma situationer där det är skönt att kunna sätta fast LED ljus. Alla våra utomhus LED strips levereras med magneter, vilket gör att de kan sättas fast på metallytor samt med fästspännen i silikon. 

Antalet magneter och spännen för fastsättning varierar beroende på längden på varje enskild utomhus USB LED strip.

Hittar du inte rätt utomhus LED band?

Om du inte hittar det du letade efter i denna kategori med utomhus LED belysningsband, kan du kanske hitta önskad produkt i någon av våra andra kategorier så som:

- 230V LED strip

- 12V LED Strip

- LED strip med sensor

Vid behov av goda råd och vägledning i samband med ditt köp av LED ljus hos PlusLED, är du välkommen att kontakta oss – och vi kommer att hjälpa dig vidare.