Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

I denna kategori har du möjlighet att hitta en Zigbee gateway eller en Zigbee bridge. En Zigbee gateway är den optimala lösningen för dig som vill styra alla dina Zigbee-produkter och enheter på ett smart och enkelt sätt. Ta en titt här på sidan och hitta din Zigbee bridge.

Vad är en Zigbee gateway?

Zigbee kan betecknas vara ett mesh-nätverk, vilket ger dig möjlighet för att styra alla dina Zigbee-enheder. 

Även om många produkter i dag är försedda med en integrerad Zigbee-protokoll, är det fortfarande som regel en fördel med en Zigbee gateway. Denna gateway kan kopplas till din Wi-Fi-router, så att du härefter kan styra de olika systemen.

Med en Zigbee gateway kan du därför vara säker på att alla de olika Zigbee-systemen kan samarbeta och tala med varandra. Det är nämligen din gateway som bestämmer vilka enheter som är kompatibla med just ditt system. 

Det kan till exempel vara, att du vill ha din Zigbee ljusdimmer skall kommunicera med dina Zigbee lampor, ditt Zigbee relä eller annat. En Zigbee gateway kan dessutom vara allt från en Philips Hue gateway till en ZBBridge Sonoff (Sonoff ZBBridge).


Populära i Zigbee Gateway / Bridge

Använd en Philips Hue Bridge som din Zigbee bridge

Om du har behov av en Zigbee bridge eller gateway till ditt smarta hem, kan en Philips Hue bro eller en Philips Hue hubb vara en perfekt möjlighet. Här på PlusLED hittar du just denna gateway, som är ytterst stark och snabb jämfört med äldre utgåvor. Dessutom är den enkel och snabb att installera, vilket gör att du inte behöver använda lång tid på detta.
Med hjälp av en Hue Bridge är det möjligt att styra upp till 50 olika ljuskällor, lampor samt diverse tillbehör. Dessutom är en Philips Hue Bridge kompatibel med både Apple HomeKit, Google Home, Amazon Alexa och SmartThings- om själva produkten också är kompatibel med dessa system.