Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Stressbollar

Stort urval av anti stressbollar och andra prylar

På PlusLED kan du utforska vårt breda urval av stressbollar och hjälpmedel. Stressbollar och liknande produkter används av allmänheten för att lindra stress. Det kan vara skönt att ha något att klämma på eller röra vid i situationer där du är pressad eller har svårt att koncentrera dig. Det kan vara på jobbet, i skolan, på bussen eller när du sitter hemma. 

Då kan du fokusera på det som är viktigt och låta stressbollen dämpa dina tankar. Förutom att fungera som en distraktion när tankarna trycker på kan du också träna händer och handleder genom att använda olika stressbollar. Den belastning som bollen ger upphov till påverkar musklerna i händerna. På så sätt ökar du styrkan i din hand samtidigt som din hjärna aktivt avlastas i stressiga situationer.

Här hittar du ett brett urval av ADHD leksaker

Vi har ett välsorterat sortiment av avslappningshjälpmedel som kan användas som ADHD leksaker. Vid koncentrationssvårigheter kan en boll eller liknande vara ett bra hjälpmedel för att fokusera på något enkelt och lätt. På så sätt kan du snabbt rensa huvudet om det finns för många tankar och stimuli. Det kan ha en lugnande effekt, vilket kan hjälpa till med koncentrationen, särskilt i situationer som du inte tycker är särskilt spännande.

Det är dock värt att notera att denna typ av boll inte bara kan användas som en stressboll. De kan naturligtvis användas till vad du än behöver och kan därför också fungera som en enkel leksak. Dess enkla konstruktion gör också den här typen av leksak extra hållbar, eftersom det inte finns några rörliga delar som kan gå sönder under användning.

Populär i Stressbollar

Olika lugnande anti stressbollar för barn och vuxna

Den kompakta storleken på produkterna i kategorin gör det möjligt att bära dessa klämbollar och andra prylar du hittar här på sidan, i fickan eller väskan. Så du kan alltid ha din klämboll nära till hands var du än befinner dig. Detta kan vara en bra lösning, särskilt om du har svårt att koncentrera dig.

Det kan vara en mycket användbar lösning om du har svårt att koncentrera dig i skolan. Med en anti stressboll kan du fokusera på lektionen och låta händerna trycka på exempelvis en klämboll med nät. Detta är ett enkelt och prisvärt sätt att hålla sinnet lugnt. Den här lösningen kanske inte fungerar för alla, men den är oftast värd ett försök.

Kan en anti stressboll användas som handtränare?

Stressbollar har ofta olika hårdhet och kan därför också användas för träning och rehabilitering av handleder. Genom att pressa bollen använder du musklerna i handen och handleden. Med kontinuerliga repetitioner blir dessa muskler starkare och starkare. I vårt utbud hittar du såväl en hård som mjuk stressboll, allt efter dina behov.

Du kan därför uppleva olika positiva saker, som till exempel ett bättre grepp, eftersom dina händer kontinuerligt blir starkare. Det är riktigt bra att använda den här typen av bollar om du tillbringar mycket tid framför datorn, där händerna rör sig över tangentbordet, men utan att det sker någon verklig påverkan. Om du lider av ömma eller surrande händer och fingrar kan en stressboll vara ett effektivt verktyg för att lösa problemet.

Har du behov av färgade sensoriska bollar eller kanske en fingertränare?

De olika bollarna och prylarna som du hittar på den här sidan kan användas för många olika uppgifter och situationer. Du kan också använda de roliga och flerfärgade bollarna som sensoriska bollar. De små bollarna passar också för mindre händer och kan användas för att klämma på dem. På så sätt kan de också användas som lekbollar och känselbollar för barn.

Prylarna för oroliga händer är också utmärkta som fingertränare. När du trycker ihop och flyttar bollen mellan fingrarna stärker du dina muskler och senor. En sorts handträningsboll i olika former och färger. 

Oavsett om det är för rehabilitering av handleden eller bara en enkel avslappningsövning hittar du en produkt på den här sidan som uppfyller dina behov. Om du har behov av en liten massageboll har du kommit till rätt ställe. Vårt sortiment av bollar och tillbehör är brett, så vi kan även erbjuda massagebollar i mindre storlekar. Du kan bland annat välja bland en klämboll med nät eller en stressboll hjärta.

Få sinnesfrid med anti stress leksaker som Infinity Fidget Cube.

Den mycket populära fidget leksaken är utformad för att hjälpa till att lindra ångest och stress i kroppen. Fidget produkter som Infinity Cube är utformade för att hjälpa dig som användare att finna lugn i stressiga situationer. Gemensamt för produkterna är att funktionen är relativt enkel, men tillräckligt krävande för att du skall kunna fokusera på den, snarare än på de omgivande stimuli.

Populära leksaker som Squishy, Fidget och Anti Stress Cube är utformade på ett sätt som gör dem särskilt attraktiva för barn och ungdomar. Produkterna har dock mer än bara ett spännande utseende. Produkter som dessa kan hjälpa till med koncentrationsproblem och kroppslig oro. Hos både vuxna och barn.

Om du har ADHD, koncentrationssvårigheter eller känner dig överstimulerad kan den här typen av stöd vara särskilt givande. Dessa typer av produkter kan aktivera hjärnan så att du kan hålla dig fokuserad på en enkel uppgift. I stället för att fokusera på alla aktiviteter som ständigt rör sig runt omkring dig.

Vad är stressboll bra för?

En stressboll, oavsett om den är en mjuk stressboll designad för att ge en behaglig känsla när du klämmer på den, eller en anti-stressboll som många använder för att minska nervositet och öka koncentrationen, tjänar flera viktiga syften. Den kan vara särskilt fördelaktig för personer med ADHD, då den hjälper till att förbättra fokus genom att ge händerna något att göra, vilket minskar distraktionerna. 
Bland de olika typerna av stressbollar finns det varianter som en stressboll med nät, vilken inte bara erbjuder den vanliga fördelen av att minska stress genom repetitiv klämning utan även tillför en visuell och taktil stimulans när bollen puffar ut genom nätet. Våra produkter är billiga stressbollar som gör det möjligt för en bred publik att ta del av dessa fördelar utan att behöva oroa sig för kostnaden. 
Den bästa stressbollen är den som passar individens behov och preferenser. Vissa kan föredra en klämboll med nät för den extra sensoriska feedbacken, medan andra kan finna att en enklare design utan nät bättre tillgodoser deras behov av stresshantering och önskar bara en vanlig anti stress boll.
Oavsett typ, fungerar en stressboll som ett effektivt redskap för att hantera stress, ångest och för att förbättra koncentrationen. Genom att tillhandahålla ett fysiskt utlopp för nervös energi kan dessa klämbollar spela en viktig roll i en hälsosam stresshanterings rutin.

Upptäck vårt utbud av billiga stressbollar

I vår strävan efter det perfekta verktyget för avkoppling har vi utvidgat vårt sortiment med flera olika anti stressbollar, till exempel en populär klämboll med nät, en innovativ klämboll med nät designad för att förbättra koncentrationen och minska stress. Stressbollar är det perfekta verktyget för dig eller ditt barn som har svårt att koncentrera sig eller bara behöver få tankarna på annat. För dig som söker billiga stressbollar erbjuder PlusLED ett brett urval som säkerställer att alla har tillgång till dessa hjälpfulla verktyg. 
Vårt åtagande till kvalitet och tillgänglighet återspeglas i vårt utbud av billiga stressbollar, vilket gör det möjligt för alla att hitta en stressboll som passar deras behov och budget. Vårt mål är att främja välbefinnande och minska stress genom fysisk aktivitet och mental avkoppling, vilket dessa produkter är avsedda att stödja. Oavsett om du letar efter en mjuk stressboll för att lindra dagens press, en klämboll med nät eller en stressboll adhd för bättre fokus, har PlusLED de bästa lösningarna för dig. En fungerande anti stress boll är särskilt populärt bland dem som söker effektiva metoder för att hantera stress och förbättra koncentrationen.