Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

LED Panel 60x120cm

Skapa den optimala ljusmiljön med LED 60x120 Panel

LED-paneler ger ett fantastiskt ljusutbyte, utan att blända. Detta på grund av den stora ytan på panelen, som faktiskt fungerar som en slags diffusor. Du kommer därför inte att kunna se några dioder eller skarpa ljuskällor, vilket ger ett mjukt och behagligt ljusutbyte. Denna typ av belysning är särskilt lämplig för kontorsmiljöer, butiker och hotell.

Med en LED-panel i den här storleken får du ett riktigt stort ljusutbyte, i ett kompakt format, vilket inte påverkar resten av inredningen. LED-paneler är platta och monteras vanligtvis mycket nära taket. Denna typ av belysning är därför särskilt attraktiv att använda i de funktioner och miljöer där lampans utseende inte spelar en central roll, men där det krävs en kraftfull och pålitlig ljuskälla.

Med en 60 x 120 panel får du stilren och modern belysning

LED-paneler kan täcka ett stort område med ljus, och samtidigt smälta in i taket. Detta på grund av panelens snygga och slimmade form som ger en unik känsla i rummet. Det går inte att ta miste på ljusheten hos en LED-panel, vilket också har gjort just denna typ av ljuskälla och lampa till det föredragna valet i många affärshänseenden.

Särskilt i kontorsmiljöer och hotell är denna ljuskälla ett av de föredragna valen när kvalitetsbelysning behöver sättas upp som inte påverkar rummets funktion genom att vara till besvär, vilket kan vara fallet med stora och nedhängda taklampor.

Populär i LED Panel 60x120cm

Ljuspaneler 60x120cm ger naturligt ljus i många situationer

Många jämför LED paneler med en annan typ av takfönster. Det kan kännas som ett vanligt fönster med sikte mot himlen, på grund av det mjuka ljuset som kommer från panelen. För även om ljusutbytet är högt går det att titta direkt på panelen utan att bli bländad. Detta är helt unikt för LED paneler och gör denna ljuskälla till en attraktiv lösning för många olika uppgifter.

Du kan få LED paneler i olika ljusfärger eller kelvingrader som det ofta kallas. 3000K kelvin är den klassiska varmvita färgen som oftast används i det privata rummet, medan 4000K är något svalare. Den lite svalare vita färgen lämpar sig mer för kontorsmiljöer, eftersom denna färg ökar koncentrationen och gör det möjligt att arbeta i en behagligt ljus miljö.

Den varma färgen på 3000 kelvin kan vara lite för lugnande i situationer där arbetet som utförs kräver stor koncentration under lång tid. Därför kommer 4000 kelvin ofta att kännas som mer naturligt arbetsljus för de allra flesta människor. Det går dock bra att köpa LED-paneler med justerbar kelvin. Detta kallas för CCT, och du kan därför anpassa ljusets färg efter behov och rummets funktion.

Stort urval av dimbara 60x120 LED takpaneler

Dimbara ljuskällor är utmärkta om ditt rum används för flera olika funktioner. Om man till exempel ska hålla en presentation i ett mötesrum kan det i många situationer vara trevligt att dämpa ljuset ovanför publiken, så att det naturliga fokus ligger på den som gör presentationen.

Samtidigt kan det vara bra att sätta upp några zoner i ett rum, så att man kan anpassa ljusstyrkan, och därmed även strömförbrukningen i de zoner där det behövs. Särskilt i stora kontorsmiljöer, där det inte alltid är folk som jobbar på varje kvadratmeter i rummet. På hotell kan dämpad belysning ge en känsla av lugn och avkoppling, vilket kan hjälpa gästerna att slappna av mer och njuta av sin vistelse.

Hitta din nya LED Panel 60x120cm i det stora utbudet hos PlusLED

Hos PlusLED hittar du ett stort urval av högkvalitativa LED paneler. Vi har ett noga utvalt sortiment som täcker de allra flesta belysningsbehov. Ljuspaneler i många olika storlekar med LED, samt med olika grader av kelvin. Du kan hitta ljuspaneler med justerbar ljusfärg, samt monteringsramar som gör det enkelt att sätta upp dina nya LED-paneler i till exempel Troldtekt-tak och andra träbetongtak.