Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Fläktar

Är du ute efter en praktisk och tystgående fläkt, som kan svalka dig i värmen? I vårt urval hittar du flera olika fläktar till ditt hem, som fungerar som kylfläktar i värmen.

Tack vare vårt breda urval hittar du allt från bordsfläktar till tornfläktar och golvfläktar. Dessa typer av fläktar kan användas på var sitt sätt för flera olika ändamål. 

Alla modeller är tystgående och är en praktisk lösning för dig som vill ha ventilation samt förbättrad luftcirkulation i hemmet, på kontoret eller andra ställen.

Svalka dig under varma sommarmånader med en tornfläkt / pelarfläkt

Om du vill ha en flyttbar golvfläkt och rumskylare, är det värt att överväga en tornfläkt. Med en tornfläkt/pelarfläkt kan du hålla dig sval under varma sommarmånader när du befinner dig inomhus i ditt hem eller på kontoret.

En tornfläkt är dessutom lätt att flytta runt från ett ställe till ett annat. Du kan därför ha den med dig runt i olika rum, beroende var i hemmet du befinner dig. 

Dessutom är det en tystgående tornfläkt, lätt att dölja i hörnen och andra ställen i din bostad, vilket gör att den inte stör inredningen. Det är därför en perfekt fläkt till hemmet, när sommarvärmen drabbar Sverige.

Populär i Fläktar

En golvfläkt är ett smart alternativ

Passar en tornfläkt inte in i ditt hem, men du vill fortfarande ha en fläkt som står på golvet? Varför då inte välja en golvfläkt? Med en golvfläkt får du ett smart alternativ till en tornfläkt, utformad i helt annan design.

En golfläkt cirkulerar luften runt i det aktuella rummet och medverkar dessutom till att förbättra inneklimatet, medan den samtidigt kyler ner dig. Golvfläktar har vanligtvis flera olika nivåer och hastigheter, vilket gör att du kan välja just den inställning som passar bäst dina behov för tillfället.

Få en praktisk fläkt till bordet med en bordsfläkt

Om du har behov av en fläkt till rummet eller till kontoret, är en fläkt i form av en bordsfläkt en mycket praktisk lösning. En sådan fläkt kan du eventuellt placera på ditt skrivbord eller ditt sängbord.

Dessutom kan du flytta den runt i ditt hem, eftersom dess storlek gör den till den perfekta flyttbara fläkten. Vi har ett fint urval av små fläktar avsedda att ställa på bord, och som kan medverka till att förbättra din arbetsmiljö om du vill ha en liten fläkt. 

Om du vill ha en tyst fläkt, som inte stör dig medan du arbetar, då är våra bordsfläktar ett bra val. Våra bordsfläktar kan likaledes kallas för USB-fläktar eftersom de är försedda med USB-anslutning.

Du kan likaledes investera i en smart handfläkt som du kan ha med dig under riktigt varma sommardagar.

Den bästa fläkten är tyst och ger billig ventilation

Oavsett om du placerar din fläkt på ditt hemmakontor, i ditt sovrum eller andra ställen i hemmet, är det viktigt att den inte stör dig så mycket, att du inte kan vara i rummet. Därför skall du komma ihåg att kontrollera om du köper en tystgående fläkt, och om den ger billig ventilation.

Hos oss på PlusLED hittar du uteslutande tystgående fläktar i hög kvalitet, som säkrar billig ventilation. Du kommer att få svalka utan att bli störd av irriterande eller störande ljud.

Så väljer du en billig fläkt

När det gäller bästa fläktar för nedkylning i ditt hem, är det värt att komma ihåg att det finns massor av olika typer. Vissa lämpar sig därför bättre till vissa rum och behov än andra. 

Det är alltid en bra idé att överväga var du vill placera din fläkt innan du köper den. Du bör naturligtvis också tänka på din inredning med tanke på design samt om det skall vara en liten fläkt eller en stor fläkt. Det är nämligen stor skillnad på om du väljer en bordsfläkt eller en tornfläkt/pelarfläkt.

Om du vill ha en diskret, slank och stilren fläkt, då är det exempelvis värt att överväga en tornfläkt. Om du är mer intresserad av en mindre fläkt, som du kan placera på ett skrivbord, ja då skall du självklart välja en bordsfläkt. 

Vilken fläkt du skall välja beror alltid på ändamålet samt dina önskemål och behov. Det är en fördel att tänka på ovanstående faktorer innan ditt köp, för då väljer du rätt fläkt.

Varför köpa en luftkylare?

Om du vill sova bättre på natten, bli svalkad på sommaren och förbättra ditt inneklimat, kan det vara en smart lösning med en fläkt. Med en fläkt kan du enkelt och snabbt få svalka utan störningar, om du dessutom väljer en tystgående fläkt.

En fläkt till hemmet är perfekt för varma sommardagar och nätter, eftersom den cirkulerar luften i rummet omkring dig. En fläkt med kylning kan fås i många olika typer, vilket gör att du skall välja den som passar bäst för dig. 

De har dock vanligtvis alla det gemensamt - att de är flytbara. Det gör att du kan flytta din fläkt i hemmet efter behov. En annan fördel med många fläktar är, att de finns med justerbara hastigheter och nivåer. På så sätt kan du själv styra önskade luftström beroende på behovet.

Som du kan se, finns det många goda skäl för att investera i en fläkt – i synnerhet när det är varmt i Sverige. Det är nämligen inte alla svenska hem som är försedda med en aircondition.

Köp billiga fläktar i bästa kvalitet på PlusLED

Att köpa en fläkt till ditt hem eller till ditt kontor är alltid ett bra beslut. Det finns inget värre än att sitta och ha det allt för varmt, när en fläkt kan svalka dig på ingen tid alls.

På PlusLED saluför vi billiga fläktar, så att du kan få en fläkt in i dit hem, enkelt och snabbt. Även om de är billiga, skall du dock inte oroa dig när det gäller kvaliteten. För oss är det nämligen viktigt att du köper fläktar i hög kvalitet, som fungerar sommar efter sommar och som du kan ha glädje av.