Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Fläktar

Är du ute efter en praktisk och tystgående fläkt, som kan kyla ner dig i värmen? I vårt urval hittar du flera olika fläktar till ditt hem. Tack vare vårt breda urval hittar du allt från kylande bordsfläktar till takfläktar och golvfläktar. Dessa typer skapar olika luftflöde och kan användas på var sitt sätt för flera olika ändamål.

Alla modeller i vårt sortiment av fläktar är tystgående och är en praktisk lösning för dig som vill ha ventilation samt förbättrad luftcirkulation i hemmet, på kontoret eller andra ställen.

Svalka dig under varma sommarmånader med en tornfläkt / pelarfläkt

Om du vill ha en flyttbar golvfläkt och rumskylare, är det värt att överväga en tornfläkt. Med tornfläktar och pelarfläktar kan du hålla dig sval under varma sommarmånader när du befinner dig inomhus i ditt hem eller på kontoret. Denna type rumskylare är dessutom portabel och lätt att flytta runt från ett ställe till ett annat. Du kan därför ha den med dig runt i olika rum, beroende var i hemmet du befinner dig.

Dessutom är en tystgående tornfläkt, lätt att dölja i hörn och andra ställen i din bostad, vilket gör att den inte stör inredningen. Det är därför en perfekt fläkt till hemmet, när sommarvärmen drabbar Sverige. För dig som önskar en portabel fläkt bör du spana in en pelarfläkt som gör att du kan flytta en bärbar fläkt till sovrummet eller annat önskat rum och på så vis uppleva lyx av svalkande luft hela sommaren.

En golvfläkt med fjärrkontroll är ett smart alternativ

Med en golv fläkt får du en praktisk stående fläkt. En golvfläkt cirkulerar luften runt i det aktuella rummet och medverkar dessutom till att förbättra inneklimatet, medan den samtidigt kyler ner dig. Golvfläktar med hög prestanda har vanligtvis flera olika nivåer och hastigheter, vilket gör att du kan välja just den inställning som passar dina behov för tillfället.

I vårt soritment kan du även välja en kylande golv fläkt med fjärrkontroll. Dessa typer placeras på golvet och med tillhörande fjärrkontroll kan du kontrollera var och hur din fläkt svalkar rummet. Detta är en batteridriven fläkt som laddas upp med usb. En uppladningsbar fläkt är det perfekta valet för dig som önskar att kunna flytta runt din kylande fläkt till olika rum och platser.

Populära i Fläktar

Bordsfläkt - för ett behagligt inomhusklimat

Om du är i behov av frisk luft till hememt eller till kontoret, är en liten bordsfläkt en mycket praktisk lösning. En sådan kan du ställa på ditt skrivbord eller ditt sängbord för att njuta av svalkande luft.

Dessutom kan du flytta runt den i ditt hem, eftersom dess storlek gör den till den perfekta flyttbara fläkten. Vi har ett fint urval av små fläktar avsedda att ställa på bord, och som kan medverka till att förbättra din arbetsmiljö. Bland våra bordsfläktar kan du välja en uppladdningsbar fläkt med batteri som kan kyla ner dig vid behov.

Om du vill ha en tyst fläkt, som inte stör dig medan du arbetar är våra bordsfläktar det bästa alternativet. Dessa kallas för USB fläkt eftersom de är försedda med USB-anslutning. Du kan även investera i en handfläkt som du kan ha med dig under riktigt varma sommardagar.

Välj en takfläkt och upptäck härligt luftkonditionering

Att välja en takfläkt kan vara ett utmärkt beslut för ditt hem. Takfläktar ger en effektiv luftkonditionering och bidrar till en jämn fördelning av kall bris i rummet. De passar utmärkt i större utrymmen och kan hjälpa till att spara energi genom att komplettera ditt kylsystem.

När du installerar en takfläkt, se till att sätt dessa stora fläktar på rätt plats. Det är bäst att montera den i mitten av rummet för optimal luftcirkulation. Om du har högt i tak, överväg att använda en förlängningsstång för att sänka fläkten till en effektivare höjd.

Takfläktar kommer också med flera funktioner som kan öka deras användbarhet. Många modeller erbjuder justerbara hastighetsinställningar och fjärrkontroller för bekvämlighet.

Den bästa fläkten är tyst och ger billig ventilation

Oavsett om du placerar din fläkt hemma i ditt sovrum eller på kontoret är det viktigt att den inte stör dig så mycket. Därför ska du komma ihåg att kontrollera om du köper en tystgående fläkt, och om den ger billig ventilation.

Hos oss på PlusLED hittar du uteslutande tystgående fläktar i hög kvalitet, som säkrar billig ventilation. Du kommer att få svalka utan att bli störd av irriterande eller störande ljud.

Svalkande fläktar - Välj en kraftfull luftrenare till sommarvärmen

När det gäller bästa fläkt för nedkylning i ditt hem, är det värt att komma ihåg att det finns flera olika typer. Vissa lämpar sig därför bättre till vissa rum och behov än andra.

Om du vill ha en diskret och snygg ventilator, då är det exempelvis värt att överväga en tornfläkt. Om du är mer intresserad av en liten fläkt, som du kan ställa på ett skrivbord, ja då ska du självklart välja en bordsfläkt. Vilken du ska välja beror alltid på ändamålet samt dina önskemål och behov. Det är en fördel att tänka på ovanstående faktorer innan ditt köp.

Köp billiga fläktar på PlusLED - Beställ din fläkt redan idag

Att köpa en ventilator till ditt hem eller till ditt kontor är alltid ett bra beslut. Det finns inget mening att sitta och svettas, när en fläkt kan svalka dig på ingen tid alls.

På PlusLED har vi alltid fläktar til lett lågt pris, så att du kan få en friskt bris in i dit hem, snabbt och enkelt. Även om de är billiga, ska du inte oroa dig när det gäller kvaliteten. För oss är det nämligen viktigt att du köper fläktar i hög kvalitet, som fungerar sommar efter sommar och som du kan ha glädje av. Vi har ett brett sortiment med både stärre och mindre fläktar från olika varumärken. Välj bland bordsfläktar och pelarfläktar, eller andra varianter och placera fläkten där du kanske behöver det lite extra svalt.

Varför köpa en luftkylare?

Om du vill sova bättre om natten, bli svalkad på sommaren och förbättra ditt inneklimat, kan det vara en smart lösning med golv- eller bordsfläkt. Med en fläkt kan du enkelt och snabbt få svalka utan störningar, sprskillt om du väljer en tystare fläkt.

En fläkt till hemmet är perfekt för varma sommardagar och nätter, eftersom den cirkulerar luften i rummet omkring dig. En fläkt med kylning kan fås i många olika typer, vilket gör att du ska välja den som passar bäst för dig.

De har dock vanligtvis alla det gemensamt - att de är flytbara. Det gör att du kan flytta den i hemmet efter behov. På så sätt kan du själv styra önskade luftström beroende på behovet. Som du kan se, finns det många goda skäl för att investera i en fläkt – i synnerhet när det är varmt i Sverige. Det är nämligen inte alla svenska hem som är försedda med en air condition.

Vad ska man tänka på när man köper fläkt?

När du överväger att köpa en fläkt är det viktigt att tänka på flera faktorer. Först och främst bör du bestämma vilken typ som bäst passar dina behov. Det finns olika typer som takfläkt, golvfläkt, bordsfläkt och handfläkt. Var och en av dessa har sina egna fördelar beroende på var och hur du planerar att använda fläkten.

Takfläktar är utmärkta för att kyla en större yta som vardagsrum och sovrum. Golvfläktar är flexibla och kan enkelt flyttas runt i hemmet. De är idealiska för både små och stora utrymmen och erbjuder bra kylningseffekt. Bordsfläktar är perfekta för mindre områden som skrivbord eller nattduksbord. De är kompakta och lätt att placera. Handfläktar är bärbara och praktiska för snabb avkylning på språng.

När du väljer en, överväg också funktionerna. Vill du ha en stor fläkt med kyla som kan justera temperaturer eller en enkel fläkt som kyler luften? Ett brett utbud av fläktar finns tillgängligt, så du kan hitta en som matchar dina specifika behov.