Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Switchbot Hub

Switchbot Hub: Kommandocentralen för ditt smarta hem

Switchbot Hub är hjärtat av ditt intelligenta hem. Med denna enhet kan du ansluta, styra och automatisera dina Switchbot-enheter och mycket mer. Låt oss utforska hur Switchbot Hub kan förvandla din dagliga rutin och lägga till bekvämlighet i ditt hem.

Automatisering med Switchbot Hub

Switchbot Hub fungerar som en central enhet som kopplar samman alla dina Switchbot-enheter och gör det möjligt att styra dem från din smartphone. Oavsett om det är Switchbot Bot, Switchbot Curtain eller Switchbot Meter kan du integrera dem i ditt smarta hem-ekosystem via denna hub.

Hub Mini Switchbot: Kompakt och effektiv Hub Mini

Switchbot är en mindre version av Switchbot Hub, men med samma kapacitet att ansluta och styra dina enheter. Den kompakta storleken gör den idealisk för mindre utrymmen, och den ger dig fortfarande möjlighet att njuta av alla fördelarna med ett fullständigt integrerat smart hem-system.

Populära i Switchbot Hub

Kompatibilitet med Google Home och universal fjärrkontroll

Med Switchbot Hub kan du ta din smarta hemupplevelse till nästa nivå genom att integrera den med Google Home. Det ger dig möjlighet att styra dina enheter med hjälp av röstkommandon och njuta av hands-free bekvämlighet. Hubben fungerar också som en universell fjärrkontroll, vilket innebär att du kan styra enheter som använder infraröd teknik och inkludera ännu fler apparater i ditt smarta hem-nätverk.

Integration av Switchbot Meter för bättre inomhusklimat

Med Switchbot Meter kan du övervaka temperaturen och luftfuktigheten i ditt hem. Hubben ger dig möjlighet att integrera denna funktion så att du kan hålla koll och justera inomhusklimatet för optimal komfort.

Uppgradera ditt hem med Switchbot Hub

Med Switchbot Hub och Hub Mini Switchbot får du nyckeln till att uppgradera ditt hem till en smartare och mer bekväm plats. Kontrollera dina Switchbot-enheter, integrera med Google Home, dra nytta av en universal fjärrkontroll och förbättra ditt inomhusklimat med Switchbot Meter. Gör ditt liv enklare och mer bekvämt med Switchbot Hub som hjärtat av ditt smarta hem.