Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Shelly Pro 4PM | Svart | 16 A

Produktnummer: 92012
Shelly Pro 4PM är ett professionellt 4-kanaligt smart switchrelä med strömmätning, designat för DIN-skena montering. Den har LAN, Wi-Fi och Bluetooth-anslutning, och varje kanal kan hantera upp till 16A. Med noggrann effektmätning kan du övervaka strömförbrukningen för varje kanal individuellt. Shelly Pro 4PM är lämplig för nya hem och affärslokaler och kan enkelt styras via Shelly-appen, olika protokoll och röstassistent. 

1 613 kr 

Omedelbart tillgänglig, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Shelly Pro 4PM | Svart | 16 A"

Professionellt 4-kanals smart relä

Shelly Pro 4PM är en professionell smart switch designad för att monteras på en DIN-skena. Denna 4-kanals switch låter dig styra och övervaka upp till 4 separata enheter med en maximal belastning på 16A per kanal och en total enhetsbelastning på upp till 40A. Med noggrann effektmätning kan du noggrant övervaka strömförbrukningen för varje kanal individuellt.

Flexibla anslutningsmöjligheter

Shelly Pro 4PM kan anslutas via LAN, Wi-Fi och Bluetooth. LAN-anslutningen ger hög säkerhet och tillförlitlighet, medan Wi-Fi och Bluetooth kan användas som backup vid behov. Detta säkerställer en stabil och pålitlig anslutning till ditt smarta hem.

Omfattande automatisering

Shelly Pro 4PM har ett brett utbud av funktioner som gör den till den bästa lösningen för nya hem och affärsfaciliteter. Med skriptfunktioner kan du skapa anpassade automatiseringsscener baserat på olika händelser, väderprognos, vindprognos etc. Du kan också enkelt styra enheten genom Shelly-appen, olika protokoll och plattformar samt röstassistent.

Shelly för styrning och övervakning av enheter

Med Shelly Pro 4PM kan du förutsäga dina månatliga kostnader och planera din förbrukning bättre. Automatisera de elektriska apparaterna i din restaurang och övervaka deras energiförbrukning var du än är. Shelly Pro 4PM kommer att varna dig om en apparat har glömts bort och lämnats utanför restaurangens öppettider, vilket hjälper till att undvika slöseri med el. Du kan också ställa in smarta scheman så att Shelly stänger av strömmen till alla oanvända apparater på natten och slår på dem igen precis innan köket öppnar.

Temperaturkontroll för ökad produktivitet

Forskning visar att de anställdas produktivitet minskar när det finns temperatursvängningar på kontoret. Värme- och kylsystem i byggnaden bör följa de dynamiska temperaturförändringarna under olika årstider. Anslut Shelly Pro 4PM till de motoriserade elektriska ventilerna i din vattendistributionsbox och kontrollera värme och kyla effektivt. Med hjälp av smarta scheman, kombinerat med temperatur- och luftfuktighetssensorer samt exakt väderdata, kan du uppnå dynamisk styrning av värmesystemet och skapa ett optimalt inomhusklimat på kontoret.

Automatisering av gemensamma ytor för effektiv energiförbrukning

Minska onödiga månadskostnader med Shellys smarta belysningslösningar. Shelly Pro 4PM kan mäta och styra fyra separata ljuskretsar, vilket ger dig full kontroll över gemensamma utrymmen som hallar, garage och förråd där lamporna normalt lyser konstant. Nu kan du göra dem energieffektiva med Shelly Pro 4PM:s inbyggda schemaläggnings- och skriptfunktioner. För att helt automatisera dina rum, lägg till Shelly Motion2 för att tända belysningen automatiskt när någon kommer in, och dess förinställda smarta timers kommer att släcka ljuset när rummet är tomt.

Lastfrånkoppling

Håll ett öga på hur mycket energi dina solpaneler och vindkraftverk genererar och spara energi genom att kontrollera din förbrukning med Shelly Pro 4PM. Anslut Shelly Pro 4PM till dina apparater och använd Shelly 3EM:s realtidsinformation om hur mycket energi som har genererats och förbrukats. När du behöver spara energi kan Shelly Pro 4PM automatiskt stänga av icke-nödvändiga anslutna apparater i ditt hem.

Shelly Pro-serien

Shelly Pro-serien är designad för att installeras inuti DIN-säkringsboxen och är förstärkt med temperatur-, överbelastnings- och överspänningsskydd för lasten. Detta sortiment ger full smart automation utan behov av extra kablar eller ledningar och är perfekt för hem, kontor, butiker, företag och tillverkningsanläggningar samt nybyggnation.

Mer information "Shelly Pro 4PM | Svart | 16 A"
Färg: Svart
Trådlös teknologi: Bluetooth, Wifi
EAN 3800235268049
Info 1 Max 16A

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPT OCKSÅ