Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Personuppgiftspolicy

Vi samlar bara in personuppgifter i de fall där detta är relevant för oss, och vi kommer endast att samla in personuppgifter om det är relevant för din aktivitet på PlusLED.se. Vid insamling, behandling och användning av dina personuppgifter följer vi alltid alla relevanta lagar. Vi kommer endast att lagra dina personuppgifter så länge vi antingen är skyldiga enligt lag att göra det, eller så länge det är relevant för det syfte de samlades in för.


Informationen vi samlar in


Om du vill köpa och ta emot en produkt eller tjänst från oss, behöver vi samla in vissa personuppgifter för att kunna genomföra transaktionen och erbjuda våra tjänster till dig. Vi kan använda cookies för att hålla koll på innehållet i din kundvagn när du använder vår webbutik. Vi kan samla in information som ditt namn, din e-postadress, din postadress, din leveransadress (om den skiljer sig från postadressen), ditt telefonnummer och betalningsuppgifter. PlusLED.se samlar in och behandlar dina personuppgifter när du gör följande: besöker vår hemsida, genomför ett köp av våra produkter, skapa ett konto, anmäl dig till vårt nyhetsbrev, granska vår hemsida, skicka frågor, klagomål eller feedback till oss.


Den registeransvarige


Personuppgiftsansvarig för insamling, behandling och användning av dina personuppgifter på Plusled.se är BRADICO Aps, Fåborgvej 15A, 9220 Aalborg Øst, cvr nr 39445409


Behandlingsgrund och syfte


Vi samlar in dina allmänna kontaktuppgifter såsom namn och adress för att kunna leverera den produkt eller tjänst som du har köpt av oss. Vi samlar in din e-postadress för att skicka en orderbekräftelse och en leveransbekräftelse till dig. När du betalar för din produkt eller tjänst samlar vi in ditt namn, kortdata och IP-adress. Den information som samlas in i samband med betalningstransaktionen används och lagras endast för betalningshantering och fullgörande av ingånget avtal. När du gör betalningar kommer en del av dina uppgifter att vidarebefordras till Visa / Visa Electron / Mastercard / Maestro / Swish / Klarna inklusive information som behövs för att genomföra eller stödja betalningen, såsom det totala köpbeloppet och faktureringsinformation. Om du har gett oss ditt samtycke till detta under registreringsprocessen eller på vår hemsida kommer vi att använda din e-postadress för att skicka ut ett nyhetsbrev. Du kan när som helst prenumerera på och avregistrera dig från nyhetsbrevet. Alla nyhetsbrev innehåller även en länk för att avsluta prenumerationen. Om behandling av personuppgifter grundar sig på ditt samtycke har du rätt att när som helst återkalla samtycke. Om du inte vill lämna de personuppgifter som krävs för att köpa en produkt, kommer du tyvärr inte att kunna köpa produkter från oss på vår hemsida. Din information (förutom din e-postadress, om du har samtyckt till dess behandling i syfte att ta emot erbjudanden) kommer att raderas 5 år efter att du har mottagit din vara eller tjänst.


Andra mottagare av personuppgifter


Vi säljer inte dina personuppgifter till tredje part och vi överför inte dina personuppgifter till tredje länder. Om du väljer att recensera vår webbplats kommer ditt namn och din e-postadress att överföras till recensionssidan Trustpilot. Vi har vår hemsida på Wexo och betalningssystem genom Dankort / Visa / Visa Electron / Mastercard / Maestro / Swish Online, som fungerar som vår databehandlare. Alla personuppgifter som du lämnar på vår webbplats kommer att lagras i Wexos datacenter. Vi har ingått databehandlingsavtal med våra databehandlare, vilket är vår garanti för att de följer gällande bestämmelser om skydd av dina personuppgifter.


Dina rättigheter


Som registrerad person har du ett antal rättigheter som vi hela tiden måste säkerställa att de uppfylls. Du har rätt att begära följande från oss: För att komma åt och korrigera/ändra dina personuppgifter. Att få personuppgifter raderas. Du har också rätt att invända mot behandlingen av dina personuppgifter och du har rätt att lämna in ett klagomål till en dataskyddsmyndighet. Om du inte längre vill att vi ska behandla dina personuppgifter eller att vi ska begränsa behandlingen av dina personuppgifter kan du också skicka en begäran om detta till vår e-postadress [email protected].