Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Solcellslampa Bord

Stort urval av solcells bordslampa

Om du är ute efter ny utomhusbelysning är en bordslampa med solceller ett bra alternativ. Med en bordslampa med solceller slipper du irriterande elkablar över trädgårdsbordet. Kom bara ihåg att placera din nya solcellslampa på en plats där antingen lampan eller solpanelen har möjlighet att träffas av solens strålar, som effektivt laddar din nya solcellslampa när det är dagsljus. 

De flesta solcells bordslampor har IP44 klassning eller högre och kan därför stå utomhus även om det regnar. Kontrollera dock detta i bruksanvisningen innan du lämnar bordslampan utomhus.

Har du behov av en bordslampa för utomhusbruk i din trädgård?

Hos oss på PlusLED hittar du ett stort urval av olika solcellslampor. Dessa lampor finns i olika utföranden. Vissa är byggda så att solpanelen sitter direkt på lampan. Det finns dock även solcellslampor som levereras med en separat solcellspanel som ansluts till lampan via en kabel. 

De allra flesta bordslampor har en inbyggd solcellspanel, eftersom en extern solcellspanel på trädgårdsbordet vanligtvis inte är särskilt attraktiv. Solcellslampor med externa paneler lämpar sig därför bättre för väggmonterade lampor eller lampor för rabatter, där det är lättare att gömma solpanelen. 

Populära i Solcellslampa Bord

Underhållsfri trädgårdsbelysning med solcellsdrivna bordslampor

Om du har behov av belysning i trädgården eller runt din fastighet är utomhusbelysning i form av en bordslampa med batterier och solceller för trädgårdsbordet en utmärkt, enkel och flexibel lösning. Fördelen med denna typ av belysning är dess enorma flexibilitet. Du kan alltid flytta lampan om du inte tycker att du uppnår den avsedda belysningen, och sedan kan du låta solenergin ta hand om laddningen av lampan. 

Samtidigt slipper du dra nya kablar över din uteplats eller balkong, eftersom solpanelen ansvarar för att ladda din nya batterilampa. De flesta solcellslampor består faktiskt av en LED ljuskälla, ett uppladdningsbart batteri och en solpanel.

Utomhus LED solcellslampa med batteri för trädgårdsbordet

Om du vill att din bordslampa för utomhusbruk skall tändas automatiskt när mörkret faller kan det vara en bra idé att välja en solcellslampa med skymningssensor för bordsmontering. På så sätt kan du undvika att lampan förbrukar batteriet utan anledning och vara säker på att lampan har ström på batteriet när du behöver den. I många fall kan du uppleva ett starkare ljusflöde från solcellslampan, eftersom lampan börjar förbruka batteriet först när det är mörkt.

Detta innebär i princip att bordslampan kan fokusera på energiförbrukningen när det är lämpligt. Det innebär att ljusstyrkan på vissa bordslampor kan justeras upp vid behov, på bekostnad av batteritiden. 

Utomhusbelysning med solcellsdriven bordslampa med sensor

Solcellslampor är den enklaste och mest användarvänliga typen av utomhusbelysning. Vem som helst kan använda en solcellslampa, eftersom den vanligtvis inte kräver några särskilda egenskaper. Solcellslampor är enkla i sin utformning och har vanligtvis bara en enda av/på knapp. I vissa fall finns en timer och ett alternativ för justering av ljusstyrkan. 

Om du skall montera lampan på bordet behövs inga skruvar. Det finns inte heller något behov av att dra strömkablar. Det är därför en utmärkt lösning för bordet på terrassen eller balkongen. Det är också möjligt att ta med sig den här typen av lampor på stranden eller en cykeltur. Genom att använda denna typ av batterilampa kan du snabbt och billigt skapa en mobil belysning som uppfyller behoven hos de allra flesta människor.

Enkel bordsbelysning med solceller och LED teknik

Att utnyttja solens energi är därför en ekonomiskt attraktiv lösning när det gäller belysning av utomhusområden. Solcellslampor har vanligtvis ett attraktivt pris, vilket gör det möjligt för de allra flesta att skaffa produkter med denna teknik. 

På PlusLed hittar du ett stort urval av solcellslampor från hela världen. Vi har solcellslampor för väggmontering, för trädgården, uppfarten och liknande. Du kan definitivt hitta en batterilampa som uppfyller dina belysningsbehov. De flesta solcellslampor är underhållsfria. Därför är den en eftertraktad lösning för olika belysningsuppgifter i många olika situationer när det gäller mobil utomhusbelysning.