Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

E27 Lampor

E27 LED lampa är en lampa med vanligast förekommande fattning i diverse lampor. Denna typ av lampor finns vanligtvis i bordslamportaklamporvägglamporplafonder m.m. 

I den här kategorin hittar du ett brett sortiment bestående av energieffektiva LED lampor, som bara är att skruva i dina lampor, och därmed kan du minimera din elräkning. Ta en titt på vårt urval och använd dig eventuellt av våra sökkriterier, så att du får rätt E27 lampa och som passar just dina behov. 

Du kan exempelvis välja om det skall vara en dimbar LED lampa, om det är just det du är ute efter.


Populära i E27 Lampor

Vad är E27 Sockel?

En E27 LED sockel är den typ av sockel, känd för att vara stor sockel. Det betyder att lampan har en stor sockel, vilket är orsaken till att det är den mest sålda, eftersom den kan användas i massor av lampor. 

Det finns många LED lamptyper med E27 sockel, vilket gör att det finns massor att välja bland i vårt sortiment. Du har därför god möjlighet att hitta någon som matchar dina behov på vår sida. 

Om du skall ha en LED lampa med liten sockel eller liten sockel, är det däremot en E14 LED lampa du skall ha tag på. 

Dessa typer av lampor kan ersättas med en E27 LED lampa

En E27 LED lampa är en mycket allsidig lampa som kan ersätta många av de traditionella glödlamporna. Om du vanligtvis använder glödlampor på 25W, 40W och 60W med en stor fattning, och vill gärna byta till LED lampor, skall du ha tag på E27 LED lampa. 

Du får exakt samma glöd och stämning med E27 LED lampor som du får med glödlampor. Njut av denna typ av lampor medan du på köpet får en hållbar lösning.

E27 LED lampor E27 är det miljövänliga valet

LED lampor är det miljövänliga valet, eftersom de har lång livslängd och är energibesparande. Eftersom många LED lampor har en livslängd på 15 000 timmar och upp till över det dubbla, får du en lampa som håller i många år. Du behöver därför inte byta dina LED lampor särskilt ofta jämfört med om du använder glödlampor eller halogenlampor. 

Förutom att du sparar pengar på att inte hela tiden behöva köpa LED lampor till dina lampor, du sparar också på din elförbrukning, eftersom de är mycket energieffektiva. En LED lampa är inte en lika billig lampa att investera i som andra ellampor, men de är billiga i längden.

Varför heter det E27?

Den stora bokstaven E hänvisar till sockelns världskända uppfinnare. Det är nämligen självaste Thomas Edison som uppfann den stora fattningen, som man har använt i alla möjliga lampor i flera hundra år. 

E27 har varit standardsockeln i traditionella glödlampor så länge vi kan minnas. Men nu finns möjligheten att använda LED lampor i stället. Siffran 27 står för sockelns diameter, som ju är 27 millimeter.