Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

LED strip 12V

12V LED Strip är en flexibel och energieffektiv ljuskälla

Är du på jakt efter LED strip till din bostad eller för professionellt bruk? Då behöver du inte leta längre. Vi har ett stort urval av LED ljus i form av 12V LED strips och tack vare många års erfarenhet, har vi också all nödvändig kunskap för att kunna vägleda dig kring ditt projekt.

Med LED strip får du en allsidig och enkel ljuskälla som kan användas på ett stort antal sätt. Du kan enkelt och snabbt montera dina LED ljusband på alla de ställen där du vill ha extra ljus och där du samtidigt inte vill använda skruvar.

En LED strip är både flexibel, hållbar och energieffektiv, vilket gör den till en överkomlig och praktisk lösning, både som bostads- och företagsbelysning. Ta en titt på vårt urval och hitta rätt LED strips för just dina behov.

Populära i LED strip 12V

Vad är 12V LED strips och 12V LED band?

Vid köp av LED strips får du en ljuskälla som består av många små LED dioder. En LED strip är försedd med dubbelhäftande tejp, vilket gör att du själv enkelt kan placera den på diverse släta ytor.

I och med att 12V LED lampor, såsom LED strip, är ytterst flexibla, kan de monteras på ställen där det annars inte finns plats för andra typer av belysning eller billig LED ljus.

Du kan också välja att montera dina LED strips i en LED skena eller LED list. Med en LED skena skyddas din 12V LED strip optimalt mot smuts m.m. 

Det är möjligt att köpa inomhus och utomhus LED strip i flera längder, som kan förlängas eller kortas av efter behov. Det är därför ett riktigt bra alternativ för belysning i både sovrummet, köket, vardagsrummet, på kontoret m.m.

Välj LED ljusband och LED strips till små belysningsuppgifter inomhus och utomhus

Med LED ljusstrip får du möjlighet att sätta en personlig prägel på ditt hem både inomhus och utomhus. Samtidigt uppnår du en miljövänlig och billig ljuskälla, eftersom LED belysning både är hållbar samt har lång livslängd. 

Du kan placera LED strip i stort sett överallt så länge ytan är tillräckligt bred. Det kan till exempel vara som bakbelysning på en spegel, som köksbelysning under överskåpen, som stämningsbelysning i vardagsrummet m.m. 

Om du vill placera LED ljusband utomhus, är det viktigt, att du köper vattentätt LED ljus. Om du väljer vattentäta LED ljusstrip, är du säker på att de inte går sönder när det regnar. LED strips utomhus kan bland annat användas för att lysa upp ett takuthäng eller framhäva särskilda byggnadsdelar.

Dessutom kan 12V LED ljus och LED strip utomhus användas som orienteringsljus vid mörka områden, så som trappor eller ingångar, där det finns behov av att uppmärksammas på flera nivåer eller liknande.

Skapa trevlig stämning och atmosfär med ett LED band och en LED strip

Ett annat ställe där du kan använda LED strip, är som mysbelysning i sovrummet eller barnrummet. Om du själv eller dina barn älskar mys och ljus, är en LED strip det perfekta valet.

LED strip kan användas för att uppnå effektfull och unik belysning på många ställen i hemmet. På så sätt kan ljuset medverka till att skapa just den stämning och atmosfär som du vill ha.