Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Julbelysning & Dekorationsbelysning

Med dekorationsbelysning kan du skapa perfekt stämning vid alla tillfällen, både festliga och vardagliga. Vill du pynta för jul både utomhus och inomhus med vacker belysning? Skall du göra det fint inför den stora sommarfesten i trädgården, eller behöver du bara mer mysbelysning i ditt hem? 

Oavsett vilket du har behov av, kan du med hjälp ur vårt breda urval garanterat hitta julbelysning och dekorationsbelysning för alla smaker och festliga tillfällen. Du hittar ljusslingor i neutrala och varm-vita färger, men du kan även sätta en prägel på festen med kulörta lampor och mångfärgade LED ljuskällor.

Ta en titt nedan och bli inspirerad till att sätta helt rätt stämning både inomhus och utomhus. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du är i tvivel kring något.

Bjud in julstämningen med julbelysning och julgransbelysning

När den fina juletiden närmar sig, finns det inget bättre än att pynta med massor av vackra ljus och julslingor inomhus. Julen är nämligen inte någon riktig jul utan julgransljus och julbelysning inomhus, som kan placeras på olika ställen i hemmet.

Med LED julbelysning och LED julgransbelysning kan du ge ditt hem och olika rum en festlig och julaktig makeover på ingen tid alls. Julebelysning inomhus och LED julgransbelysning är fantastiska för att få dig själv och alla andra omkring dig att se fram emot mysiga juldagar, medan det samtidigt gör nytta i julstämningen.

Du kan exempelvis välja att pynta med inomhus LED ljusslingor, vilka ger vacker varm-vitt ljus. De lämpar sig i synnerhet väl för att dekorera ett festligt julbord, ha runt julgranen, i fönsterkarmar samt många andra ställen.

Populära i Julbelysning & Dekorationsbelysning

Julpynta med mysig julebelysning utomhus

Under jultiden är det mörkt stora delar av dagen. Men som tur är kan du lysa upp dina utomhusområden, skapa en trevlig julstämning och sprida ljus i den mörka tiden med utomhus julbelysning - oavsett var du bor.

Kanske vill du göra om dina utomhusområden till ett äkta juläventyrsland? Prova med att tillföra utomhus julbelysning så som en utomhus LED ljusslinga vid din huvuddörr, din terrass eller på dina häckar och träd. Du kan kanske även behöva julbelysning till flaggstången.

Utomhus LED julpynt och julbelysning kan tillföra en touch av julmagi till alla hem. Pynta bara med LED ljus eller med annan fin dekorationsbelysning för att uppnå rätt julstämning.

Skapa ljus under jultiden med vackra ljusslingor inomhus och utomhus

Ljusslingor är en fantastisk typ av dekorationsbelysning, som medverkar till att ge rätt stämning till ett utomhus- eller inomhus rum. Inomhus ger de mysig belysning, som alltid är värd att investera i.

Om du använder en julgransslinga utomhus eller andra typer av LED ljusslingor, kan du pynta så mycket du bara har lust. Om du väljer någon av våra utomhus ljusslingor, har många av dem en inbyggd timerfunktion.

Tack vare denna timerfunktion slipper du glömma att släcka dem. Flera av våra LED ljusslingor har dessutom flera andra spännande funktioner och inställningar. Du kan exempelvis få dem att blinka och glimta, vilket ger helt speciellt uttryck.

Dekorera dina utomhusytor under den mörka tiden med en utomhus LED ljusslinga

Ljus och ljusslingor hör inte bara ihop med jultiden. Det är nämligen alltid trevligt med en utomhus ljusslinga, eller varför inte fler, om du skulle ha behov av pynt till din trädgård. I vårt urval hittar du utomhus LED ljusslingor med vilka du kan dekorera din bostad under den mörkare årstiden.

De är helt fantastiska på att skapa vacker och trevlig stämning i trädgården eller på terrassen. Med en partyljusslinga kan du pynta dina träd, buskar samt andra växter. Det kommer inte bara att glädja dig varje gång du tittar ut, utan det kommer också att ge dig mer ljus varje gång du befinner dig utomhus när det är mörkt.

Få mysig belysning in i din bostad med LED stearinljus

Att ha levande ljus inomhus är alltid mysigt. Men det är inte alltid det bästa för inneklimatet, och dessutom skall du också hela tiden köpa nya stearinljus. Som tur är kan du i stället välja smarta LED stearinljus och LED julgransljus med rörlig flamma.

Sådana stearinljus liknar riktiga stearinljus så mycket, att du kommer att uppnå exakt samma känsla. Med LED stearinljus får du en lång rad fördelar utan att det behöver kompromissas med vare sig trivseln eller kvaliteten.

Dessutom är våra LED stearinlys försedda med en timer, vilket gör att de tänds och släcks efter en vis tid. Det säkerställer dina batteriers mest optimala livslängd.

Snygg utsmyckning för alla festliga tillfällen med en utomhus partyljusslinga

Har du bjudit vänner och familj på en sommarfest i trädgården? Eller skall du hålla en födelsedagsfest, ett bröllop eller en konfirmation utomhus? Varför inte pynta med festliga utomhus partyljusslingor?

Med våra partyljusslingor får du alla i feststämning då de ger en färgsprakande, mysig och samtidigt festlig belysning. Förutom att placera en eller flera ljusslingor utomhus, kan du likaledes uppnå en vacker utsmyckning genom att placera LED stearinljus och blockljus på borden.

Om du vill ha ännu mer fest i trädgården, använd dig då av trädgårdsspotlights eller våra utomhus kulformade trädgårdslampor i olika storlekar. Med vårt breda urval kan du pynta perfekt i trädgården inför ditt nästa festliga evenemang.

Billig LED belysning i högsta kvalitet för alla högtider eller festliga tillfällen

Oavsett om du skall pynta inomhus eller utomhus till Jul eller bara skall förbereda nästa trädgårdsfest, är vi helt säkra på att du kan hitta just det LED ljus som du har behov av.

I vårt sortiment hittar du allt från LED ljus till julgransbelysning och julbelysning för utomhusbruk, utomhus julpynt, inomhus julebelysning, partyljusslingor, LED blockljus och mycket annat. Behöver du ljus till festen eller högtiden, då har du hamnat på rätt ställe.

Du kan vara helt säker på att vår LED belysning är i absolut högsta kvalitet. Även om vi saluför billig julbelysning och billig belysning, är det viktigt för oss, att det är belysning som du kan lita på och ha glädje av i många år framöver.