Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

VÄGLEDNING

Saknar du inspiration för ditt nästa belysningsprojekt?

Här på sidan har vi samlat en mängd guider med bra tips och råd som du fritt kan använda som hjälp eller inspiration för att komma igång med ditt belysningsprojekt. Utforska de olika guiderna och få massor av inspiration. Våra guider är skapade baserat på kundfeedback och företagets erfarenheter genom åren. Guiderna har vi anpassat med lättförståeliga idéer samt bra råd och lösningar som vi har erfarenhet av, kan användas för att täcka de flesta behov av kvalitetsbelysning. 
Om du är osäker på vilken typ av belysning du ska använda i köket, kan du med fördel ta en titt på vår guide till köksbelysning. Det kan också vara så att du är hantverkare och därför behöver ny belysning för din arbetsplats. I så fall kan du med fördel kolla in våra guider till industribelysning och byggbelysning, beroende på arbetsplats. 

Bläddra igenom våra guider och hitta den perfekta belysningslösningen för dig

Nedan hittar du en rad banners, som är genvägar till våra olika guider. Guiderna är indelade efter rum och platser för att göra det enkelt för dig att hitta det du söker. Genom att klicka på ett rum kommer du att landa på en ny sida där du kan utforska den kategori du har valt att söka mer information om. 
När du klickar på en banner kommer du att omdirigeras till den specifika guiden och ett nytt fönster kommer att öppnas. Här kan du läsa dig till massor av bra idéer och tankar kring det rum du har valt. Dessutom kommer du på sidan att få ett urval av de mest använda produkterna för just den typen av rum eller användning.

Populära i VÄGLEDNING

Har du obesvarade frågor eller behöver du hjälp med en helt unik lösning?

Många av våra produkter finns i olika färger, storlekar och med olika ljusfärger. Om du därför har specifika krav på färgen på lampan eller ljuskällan, som du inte kan hitta här på sidan, är du som alltid välkommen att kontakta vår support. Här kan du få kunnig vägledning och inte minst få svar på om vi kan tillhandahålla just den produkt du önskar, eller om vi kanske har en motsvarande. 
Vi vill att du ska lyckas så bra som möjligt med ditt belysningsprojekt och kommer därför att hjälpa dig så långt det är möjligt. Vi har stor erfarenhet av att sätta ihop lösningar för alla möjliga olika behov. Hos PlusLED hittar du ett brett utbud av lösningar för både privatpersoner och professionella.

Vi är redo att hjälpa dig

Om du behöver ytterligare vägledning eller har frågor till våra produkter, så sitter vi redo att hjälpa dig på [email protected]