Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Sonoff

Varför välja Sonoff smart home?

Om du inte redan har hört talas om företaget Sonoff och deras produkter, bör du läsa vidare här. Sonoff är nämligen en tillverkare av Smart Home-produkter i mycket god kvalitet. De erbjuder ett stort sortiment bestående av olika Smart Home produkter, vilket gör att det finns något för alla smaker. 

På PlusLED saluför vi ett bra urval av produkter från Sonoff. Härmed kan du hitta rätt produkt som matchar dina önskemål och behov. Ett Smarthome kan byggas upp på många sätt, och därmed kan du här välja de enheter du tycker passar bäst in i din vardag.

Populära i Sonoff

Vad är Sonoff Wifi?

Sonoff är, som redan nämnt, en tillverkare av produkter till ditt smarta hem. Dessa produkter är utvecklade på grund av ett enkelt behov: Att göra vardagen smartare och enklare. Därför hittar du en massa olika innovativa och smarta produkter till ett konkurrenskraftigt pris här på sidan.

Med Sonoff produkter får du en Smart Home lösning, som fungerar via ditt trådlösa nätverk – med andra ord din Wi-Fi i hemmet. Det vill säga, att du inte har behov av vare sig controllers eller gateways med dessa produkter. Alla olika enheter kan styras med hjälp från appen eWeLink.

Styr dina Sonoff produkter med appen eWeLink

eWeLink är Sonoffs egen app, som hjälper dig med att styra olika enheter. Med hjälp av appen kan du klara av en massa saker. Du kan både tända/släcka produkten, skapa diverse tidsplaner och scheman och mycket mer. Härmed behöver du inte ens vara hemma för att styra dina enheter.

Om du är på jakt efter en produkt från Sonoff till ditt Smarta Hem, finns det här massor att välja bland. Du hittar både:

  • Wi-Fi-stickkontakter/pluggar

  • Sonoff sensorer så som Sonoff Pir

  • Sonoff door sensorer

  • Sonoff relay så som Sonoff Basic

  • Sonoff Switch så som Sonoff Mini Switch


Med alla dessa Smart Home produkter kan du skapa ditt eget smart hem.

Överväg en Sonoff Zigbee Bridge till ditt smarta hem

Håller du på att skapa ditt eget Smarthome? Då är det värt att titta lite närmare på en Sonoff Zigbee Bridge (även kallad för en Sonoff ZBBridge).Denna enhet är nämligen ett måste, om du vill ha ett Smart Home. Med Sonoff Zigbee Bridge får du möjlighet att administrera diverse Zigbee-enheter från Sonoff. 

Dessutom kan du skapa smarta scener i din bostad och få både din Wi-Fi samt dina Zigbee-enheter att kommunicera. Det gör det möjligt att få ett ännu smartare och intelligentare hem, som du kan styra med hjälp från Sonoffs-appen eWeLink.

Har du Sonoff Zigbee Brigde i ditt hem kan du dessutom ansluta upp till 32 underenheter, som alla är Zigbee-baserade. Det kan vara allt från en switch till en säkerhetssensor eller liknande.

Få hjälp med att välja dina Sonoff-produkter till ditt Smart Home

Har du behov av hjälp med valet av din produkt, eller har du några frågor kring dessa, då är du alltid välkommen att kontakta os. Vi är redo att ge råd och vägleda dig samt besvara dina frågor, så du därmed får rätt produkt från Sonoff.