Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Pannlampor

LED pannlampor är en fantastisk uppfinning, fullständigt oumbärlig i många situationer. Med en pannlampa fins inga begränsningar för vad du kan företa dig när det är mörkt. I Sverige blir det tidigt mörkt under stora delar av året, men det behöver inte stoppa dina utomhusaktiviteter, i alla fall så länge du är utrustad med en pannlampa. 

Har du något utomhusprojekt, eller skall du ut på en löprunda efter middagen? Eller skall du ut på en fisketur eller en jakttur? Oavsett vilket, pannlampan är garanterat lösningen. Ta en titt på vårt urval bestående av pannlampor för att hitta just den som täcker dina behov.

LED pannlampa för dina arbetsuppgifter

Med en LED pannlampa kan du få hjälp att utföra dina arbetsuppgifter utomhus även när det är mörkt. Väljer du en stark pannlampa, har du nämligen en idealisk arbetsbelysning på dig hela tiden. 

Du kan använda din pannlampa för arbete som kräver att dina händer är fria. Om du exempelvis skall ta tag i skottkärran för att köra in ved, byta från sommardäck till vinterdäck, lappa en punkterad cykel, skotta snö eller annat, då bör du beväpna dig med en stark pannlampa.

Om du vill ha en pannlampa för dina gör-det-själv projekt, är det en fördel att välja en pannlampa där det är möjligt att ha både orienteringsljus samt full belysning. Det kan likaledes vara en god idé att kontrollera om pannlampan är slagtålig och kan dessutom tåla lite vattenstänk. Därmed får du bäst möjliga hjälp, oavsett vad du skall göra.

Populära i Pannlampor

Har du behov av en pannlampa för löpning?

Det kan vara svårt att hinna med löprundan under stora delar av året – i alla fall innan mörkret faller. Det finns det som tur är bot för, om du använder pannlampor vid löpning. I vårt urval av pannlampor kan du hitta bra ljus till löprundan.  

Pannlampor är viktig utrustning om du inte vill begränsas i din löpning av att behöva löpa med en ficklampa i handen. Du får mycket större rörelsefrihet när du har en löppannlampa fastspänd på huvudet. 

Ditt ljus vid löpning bör ha så låg vikt som möjligt, så att den känns bekväm att ha på. Dessutom kommer du att ha nytta om pannlampans ljus kan justeras upp och ner i styrka. 

Hitta den bästa pannlampan för ändamålet

LED pannlampor är formidabla för många olika ändamål. Då de finns i en del olika utgåvor, kan du alltid hitta just den som du har behov av. Vissa pannlampor fås med färgat ljus, vilket är perfekt för både fiske, segling, jakt, löpning, cykling och andra utomhusaktiviteter. 

Om du är på en riktig överlevnadstur, kan du exempelvis köpa en pannlampa med en integrerad visselpipa. Den kan du använda om det uppstår en nödsituation, där du eller andra har behov av hjälp.

Hitta bra erbjudande på pannlampor online hos PlusLED

Om du har behov av att guidas för att hitta rätt pannlampa, eller om du har frågor kring våra pannlampor, kan du alltid kontakta oss på PlusLED.