Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Shelly Pro 1PM | 16A | Röd

Produktnummer: 92009
Shelly Pro 1PM är en professionell 1-kanals DIN-skena monterad smart switch som låter dig mäta och kontrollera strömförbrukningen för dina automatiserade lätta och tunga apparater exakt. Den har en uteffekt på 16A och är utrustad med en integrerad effektmätare som gör att du kan förutse dina månatliga kostnader och planera din förbrukning bättre. 

848 kr 

Omedelbart tillgänglig, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Shelly Pro 1PM | 16A | Röd"

Shelly Pro 1PM - Smart relä för ditt smarta hem

Shelly Pro 1PM är en professionell 1-kanals DIN-skena-monterad smart switch som låter dig mäta och kontrollera strömförbrukningen för dina automatiserade lätta och tunga apparater. Med ett brett utbud av anslutningsmöjligheter och avancerade funktioner är Shelly Pro 1PM den bästa lösningen för ditt hem och ditt företag.

Välj shelly för exakt energihantering

Med shelly pro 1PM kan du exakt mäta strömförbrukningen och övervaka dina elektriska apparater. Den integrerade effektmätaren låter dig förutse dina månatliga kostnader och planera din förbrukning bättre. Automatisera dina elektriska apparater och skapa smarta scheman som stänger av strömmen till önskade apparater på natten och sätter på dem igen innan ditt företag öppnar.

Effektiv golvvärmekontroll och säkerhet

Shelly Pro 1PM kan också styra din golvvärme baserat på väderprognoser eller temperaturförändringar. Oavsett om det är i ditt hem eller i ditt företag, kan du se till att temperaturen alltid är behaglig och energieffektiv. Undvik onödig energiförbrukning genom att kontrollera strömförsörjningen på dina kontorsenheter på helgerna och identifiera enheter som använder onormalt höga mängder energi för att undvika ineffektivitet och onödiga utgifter.

Uppnå säkerhet och flexibilitet

Shelly Pro 1PM är designad med avancerade säkerhetsfunktioner, inklusive överbelastnings- och överspänningsskydd. Den kan anslutas via LAN, Wi-Fi eller Bluetooth, vilket ger dig flexibilitet och tillförlitlighet i samband med kommunikation och kontroll av enheten. Du kan till och med använda skriptfunktionen för att anpassa automatiseringsscener baserat på externa data eller olika händelser.

Enkel integration med befintliga smarta hemsystem

Shelly Pro 1PM är kompatibel med Alexa, Google Home, Android och iOS. Du kan enkelt styra enheten via röststyrning och beordra den att utföra olika åtgärder med din röst. Med Shelly Cloud-appen kan du lägga till enheter snabbt och enkelt via Bluetooth-anslutning.

Med Shelly Pro 1PM får du en pålitlig och avancerad smart switch som passar perfekt in i ditt hem, företag eller nybyggnadsprojekt. Upplev enkel och effektiv kontroll av dina elektriska apparater och optimera din strömförbrukning med Shelly Pro 1PM.

Mer information "Shelly Pro 1PM | 16A | Röd"
Färg: Röd
Trådlös teknologi: Bluetooth, Wifi
EAN 3800235268018
Info 1 Max 16A

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPT OCKSÅ