Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

LED Strålkastare

LED belysning är känd för lång livslängd, medan den samtidigt förbrukar betydligt mindre energi jämfört med vanliga glöd- och halogenlampor. Det är därför en hållbar lösning, som både är ett bra val för din plånbok och för miljön.

Med LED strålkastare får du allsidig belysning, som kan användas för många ändamål. De kan användas exempelvis som fasadbelysning för att framhäva utvändig arkitektur av ditt hem.

Dessutom lämpar sig en LED strålkastare som belysning i uppfart, trädgårdar, parkeringsplatser, stigar, byggarbetsplatser m.m., när mörkret faller på. De kan även placeras inomhus i ett varulager, kontor, garage, ladugård eller om de skall användas som arbetsbelysning.

Vi erbjuder ett brett spektrum av energieffektiva LED strålkastare, vilket gör att du har många möjligheter att välja bland. 

Robusta LED Strålkastare för inomhus- och utomhusbruk

Hos oss på PlusLED.se är kvalitetsprodukter högt prioriterade. Därför är en stor del av våra strålkastare IP65-märkta. Det garantera att du får en solid produkt, anpassad det skandinaviska vädret.

Alla våra LED strålkastare är robusta och kan användas både inomhus och utomhus. Vi saluför strålkastare i både svart och vitt, vilket gör att du lätt kan hitta LED strålkastare som bäst passar just dina behov.


Populära i LED Strålkastare

Hitta en inomhus- eller utomhusstrålkastare för dina behov

Innan du väljer en LED strålkastare, skall du komma fram till vad och hur den skall användas. Det är nämligen skillnad på vilken modell du skall välja i förhållande till användningen. Skall strålkastaren hänga på din husfasad, eller skall den användas som arbetsbelysning? 

Skall du använda en LED strålkastare i ditt hem, är 10W till 80W LED strålkastare det mest förekommande valet. Har du däremot behov av en strålkastare på ett ställe där det krävs extra belysning, bör du välja en med mellan 50W och 200W.

Med LED strålkastare kan företag till exempel dra fördel av praktiska egenskaper med att belysa butiksfasader och skyltar. Dessutom kan man njuta av ändlösa designmöjligheter genom att belysa trädgårdar och utomhusområden för att därmed framhäva deras bästa sidor.

LED strålkastare lämpar sig dessutom utmärkt som arbetslampor.

LED Strålkastare med sensor är ett bra val

Har du behov av LED med sensor? Om du vill spara på din elräkning och ha en långtidshållbar produkt, är svaret ja. Vill du dessutom slippa tända och släcka ljuset varje dag, är svaret igen ja.

En utomhus LED lampa med sensor/rörelsevakt är en bra investering, eftersom ljuset aktiveras först när det registreras en rörelse. Det lämpar sig i synnerhet för områden där du har behov av ljus endast under korta perioder eller inte särskilt ofta.

Det kan exempelvis vara att du vil ha ljus i uppfarten så att den blir belyst när du kommer hem i mörkret. Har du en gångstig som används sällan, är det likaledes en fördel med en utomhus strålkastare med sensor/rörelsevakt.

Välj rätt färgkod för utomhus LED

Vid valet av LED för utomhusbruk skall du vara uppmärksam på vilken färgkod, den skall ha. LED strålkastare har ett mycket starkt ljus och kan fås i flera färgkoder så som:

- 3000K: Varmt vitt ljus.

- 4000 - 4200K: Neutralt vitt ljus.

- 6000 - 6500K: Ljus, som motsvarar dagsljus.

Ljus som motsvarar dagsljus (6500K), är för många det mest givna valet för utomhusbelysning. Men om du vill ha en mer avslappnad och trevlig miljö, bör du välja varmt vitt ljus (3000K). 

Skall ljuset fungera som orienteringsljus, är det en god idé att välja en LED strålkastare med en färgkod på minst 4000K.

Vad kan jag använda en LED strålkastare till?

En LED strålkastare kan användas till i stort sett det du vill. Den skapar en optimal belysning oavsett, om den användas inomhus eller utomhus. Du kan exempelvis använda en LED strålkastare till:

- Säkerhetsbelysning

- Terrasbelysning

- Stigbelysning

- Arbetsbelysning

- Trädgårdsbelysning

Utomhus LED lampor kan användas som säkerhetsbelysning

Utomhus LED belysning kan användas för att förbättra säkerheten i form av LED strålkastare. Med en utomhus strålkastare är det enklare att orientera sig, när man befinner sig i mörka områden eller kommer hem, när det är mörkt.

Om LED strålkastaren används för att skapa säkerhet, kan du välja utomhus LED lampor med sensor / rörelsevakt. Med en utomhus ljussensor/rörelsevakt får du snabbt besked om det är några rörelser utomhus.

En LED strålkastare med sensor kan därför ge dig ro i sinnet, då eventuella objudna gäster blir belysta med starkt ljus, och du därmed får en varning.

LED ljus till terrassen 

Ett av de mest populära valen, när det gäller utomhus LED strålkastare, är ljus på terrassen. 

Vill du njuta av långa sommarkvällar på terrassen med stämningsfyll och trevlig belysning? Då kan du uppgradera området med en billig strålkastare. Finns det något bättre än att njuta av en varm kväll med vackert upplyst terrass?

LED strålkastare för stigbelysning

Vill du göra kvällsrundan ut till avfallsbehållaren lättare, eller vill du belysa stigar i din trädgård så att det är enklare att navigera runt i mörkret? 

LED strålkastare kan vara en utmärkt lösning till dina utomhusstigar. Om ljuset skall tändas endast när det är rörelser, kan du välja utomhus LED belysning med sensor/rörelsevakt. En utomhus rörelsevakt stänger automatiskt igen, vilket gör att du inte behöver tänka på det. 

Få bättre arbetsbelysning med LED arbetslampor

LED strålkastare för utomhus- och inomhusbruk är ytterst användbart som arbetsbelysning, oavsett om det rör sig om renoveringsarbete, måleriarbete, lagerarbete, ett byggprojekt m.m. 

Du får ett perfekt upplyst område, eftersom LED arbetsbelysning obesvärat kan lysa upp ett rum eller utomhusområde. Det gör det mycket enklare för dig att fortsätta arbetet, där mängden ljus är viktig, även när det är mörkt.

Det är dessutom en fördel att välja en arbetslampa med LED, då de är lätta att transportera från ett ställe till nästa ställe.

LED strålkastare kan även användas till trädgårdsbelysning

Om du har behov av utomhus LED belysning, varför då inte överväga att tillföra trädgårdsbelysning till dina utomhusområden? LED strålkastare fungerar fint som belysning i en trädgård, eftersom de kan placeras både i gräs och mark.

Du kan exempelvis välja LED strålkastare på spjut. Dessa lämpar sig som utomhus spotlight för montering i din trädgård. På det sätt kan du skapa mysigt och unik trädgårdsmiljö med belysning av det som du gärna vill framhäva.

Hitta en billig LED strålkastare i hög kvalitet

Vi saluför ett stort urval av billig LED belysning, där det finns något för den kräsna och kvalitetsmedvetna köparen, som samtidigt också ät prismedveten. 

Här i vårt sortiment hittar du allt från en billig LED-strålkastare till en billig arbetslampa, billiga LED arbetslampor, billiga utomhus LED spotlights med sensor, billiga LED strålkastare med rörelsevaktoch mycket annat.