Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

LED Strip 230V

230V LED strips är en enkel och smart lösning

230 LED strips är en mycket smart lösning för dig som vill ha bra belysning på de ställen, där det är ont om plats. LED lister är mycket dekorativa, men de kan även vara funktionella i och med att du kan lysa upp områden, där det är trångt. 

Om du väljer att sätta upp en 230V LED strip, får du snabbt en snygg belysning, eftersom de bara skall monteras och anslutas i ett vägguttag. Med LED strips kan du skapa både ett blickfång, en skön atmosfär eller få mer ljus i exempelvis ditt garderobskåp.  

LED strips kan användas till många ändamål

En billig LED strip i hög kvalitet kan användas till många olika ändamål. Det är du som bestämmer om den skall användas som dekorationsbelysning eller om den skall användas för att ge mer ljus någonstans i ditt hem. 

Du kan exempelvis använda LED strips under dina överskåp i stället för andra typer av underskåpslampor. LED strips är likaledes idealiska i ett garderobskåp, där det ofta är mörkt och svårt att se. 

Du kan använda 230V LED strips på en mängd olika ställen. Här hittar du ett par förslag till inspiration:

- Sätt en effektfull LED strip på din balkong eller längs balkongräcket.

- Sätt färg på din terrass med en RGB LED strip.

- Trappavsatser i din bostad och trädgården kan lysas upp vackert med en LED strip.

- Skåp med glasluckor blir trevligare med en LED strip.

Populära i LED Strip 230V

Använd 230V LED strips i bostaden och trädgården

Du kan alltid använda en LED ljuslist inomhus i din bostad. Men det finns också LED strips för utomhusbruk, som du kan sätta upp i din trädgård. 

Om du exempelvis tycker om kulörta lampor, kan du välja RGB LED strips eller en med fast färg. Om du tittar på en RGB LED strip, står RGB för Red, Green och Blue, vilket är röd, grön och blå på svenska. Dessa tre färger tillsammans kan ge dig en 230V LED strip med massor av färger och nyanser. 

Om du skall använda LED strips utomhus, skall du vara uppmärksam på att de skall ha en IP-klass på IP65.

Kom ihåg att montera dina LED strips korrekt

För att kunna montera LED ljusband korrekt skall du använda monteringsclips, under förutsättning att det inte är en självhäftande LED list. 

Du skall använda tre till fyra monteringsclips per meter för att därmed få snyggast resultat. Innan du börjar montera en 230V LED strip, skall du alltid komma ihåg att kontrollera om det finns ett vägguttag eller ett lamputtag i närheten. 

230V LED strip som byggarbetsplatsbelysning

230V LED band är perfekt belysning till byggarbetsplatser som orienteringsljus, eftersom de är enkla att sätta upp, tar inte särskilt mycket plats och är dessutom lätta att rulla ihop igen när de inte längre skall användas. I och med att man kan få LED band i 50 meters rullar, får man riktigt mycket ljus som inte tar lika mycket plats som byggarmaturer.