Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Shelly Plus H&T

Produktnummer: 92018
Shelly Plus H&T är en avancerad Wi-Fi-baserad fukt- och temperatursensor som ger korrekt information om förhållandena i ditt hem. Med en imponerande batteritid på över 1 år och en snabbare processor kan Shelly Plus H&T övervaka även de minsta förändringar i temperatur och luftfuktighet. Den är perfekt för att förhindra torrhet eller mögeltillväxt och bibehålla bekväma förhållanden i ditt hem. Shelly Plus H&T kan fungera på batterier eller med USB-strömförsörjning och är kompatibel med Alexa, Google Home, Android och iOS. Det är lätt att installera och kräver ingen HUB.

508 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Shelly Plus H&T"

Wi-Fi-baserad fukt- och temperatursensor

Shelly Plus H&T är en avancerad Wi-Fi-baserad fukt- och temperatursensor designad för att ge dig exakt information om förhållandena i ditt hem. Med en imponerande batteritid på över 1 år och en snabbare processor kan Shelly Plus H&T övervaka även de minsta förändringar i temperatur och luftfuktighet och hjälpa dig att förhindra torrhet eller mögeltillväxt samtidigt som du upprätthåller bekväma förhållanden i ditt hem.

Unik teknik och förbättrad känslighet

Shelly Plus H&T är utrustad med en energibesparande e-bläckskärm som ger dig exakta mätningar utan att ladda ur batteriet. Den kan fungera antingen på 4 vanliga AA-batterier eller med USB-strömförsörjning för ökad anslutning och tätare datauppdateringar i appen.

Funktioner för att skapa komfort

Shelly Plus H&T är inte bara en enkel sensor, den kan också förbättra komforten i ditt hem. Den kan användas för en mängd olika ändamål, bland annat att göra din gamla värmare smart, hålla den perfekta temperaturen och reglera badrumsfläkten för att undvika hög luftfuktighet och mögeltillväxt.

Kompatibilitet och enkel hantering

Shelly Plus H&T är kompatibel med Alexa, Google Home, Android och iOS, vilket innebär att du kan styra den med din röst och integrera den med ditt befintliga smarta hemsystem. Dessutom är den enkel att installera och kräver ingen HUB.

Specifikationer

 • Storlek (HxBxD): 70x70x26mm (utan stativ), 70x70x45mm (med stativ)
 • Montering: Med stativ (på horisontell yta), Väggmontering (med skruvar)
 • Material: Plast
 • Färg vit
 • Temperaturområde: 0 °C till 40 °C
 • Luftfuktighetsområde: 30 % till 70 % RH
 • Batteritid: Upp till 1 år (beroende på batterityp, temperatur- och luftfuktighetsförändringar och nätverksanslutningsstyrka)
 • Strömförsörjning: 4 x AA-batterier (LR6) eller USB via Type-C (strömadapter och kabel ingår ej)
 • Wi-Fi-protokoll: 802.11 b/g/n
 • Bluetooth-protokoll: 4.2
 • CPU: ESP32
 • Firmware-funktioner: Scheman: Nej, Webhooks (URL-åtgärder): Upp till 10 med 2 URL:er per hook, Scripting: Nej, MQTT: Ja, CoAP: Nej

Låt Shelly Plus H&T hjälpa dig att skapa en bekväm och behaglig hemmiljö genom att övervaka temperatur och luftfuktighet på ett tillförlitligt och effektivt sätt. Med sin avancerade teknik och användarvänliga funktioner är det den perfekta lösningen för att förbättra ditt smarta hem.

Mer information "Shelly Plus H&T"
Färg: Vit
Trådlös teknologi: Bluetooth, Wifi
EAN 3800235265512
Dimensionera 70 mm x 70 mm x 26 mm
Längd (mm) 26
Bredd (mm) 70
Höjd (mm) 70
EAN 3800235265512

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ