Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

LED Strips med Sensor

LED strip med sensor - smart och effektiv

Med hjälp av LED strips med sensor får du mycket god möjlighet att vara kreativ med din belysning. LED strips med batterier är perfekta för att få en extra ljuskälla på ett ställe, där det annars inte är möjligt att sätta upp andra typer av belysningar. 

LED strips har en uppsjö egenskaper, nyttiga i många olika sammanhang. Då en LED strips avger minimalt med värme, är den helt säker att använda i små stängda rum så som i en låda eller som skåpslys. 

Populär i LED Strips med Sensor

LED belysning med sensor till lådor och skåp

Ljus med sensor är en mycket god idé att använda på de ställen där du bara har behov av ljus under en kort period. Ljuset tändes nämligen endast när det registreras en rörelse. Det säkerställer att du sparar mest möjligt på strömmen. 

Dessutom ger batteridriven LED belysning med en rörelsevakt dig oanade möjligheter för belysning, eftersom du inte är beroende av ett vägguttag. 

Att förvara kläder i lådor och skåp i sovrummet kan exempelvis vara besvärligt för både dig och din partner, om ni inte skall upp samtidigt. Det kan nämligen vara svårt att se om strumporna är svarta eller mörkblåa när de ligger nere i en mörk låda. Men med en LED strip får du ett bra ljus för att hitta strumpor i rätt färg utan att störa den sovande parten. 

Med batteridriven skåpsbelysning kan du dessutom sova i lugn och ro, eftersom din inte längre behöver tända ljuset i taket. LED ljus i skåp gör dessutom att du bättre kan se kläderna, då du inte skuggar ljuset. 

LED ljus med LED sensor är med andra ord otroligt enkel och allsidig belysningslösning för kläd- och garderobskåp, lådor, walk-in closet, skohyllor m.m.

LED med sensor kan användas på många andra ställen 

LED strips med sensor kan användas på andra ställen än i sovrummet. De är nämligen också fantastiska till andra ställen i din bostad, där du har behov av ljus som tänds och slocknar av sig självt. 

Om du har behov av nattljus eller orienteringsljus, då är LED strips med sensor en riktigt bra lösning att använda. Det kan exempelvis vara:

- På barnrummet

- I sovrummet

- På badrummet

- I köket

- Vid trappan

Om du använder en LED strip med sensor, får du ett indirekt ljus, så att du kan orientera dig utan att störa resten av familjens medlemmar. Många har stor glädje av att ha ljus under sängen med hjälp av en LED strip med sensor. Därmed är det lätt att se när du skall upp på natten.

Enkel och snabb montering av batteridrivna LED strips

En LED strip med sensor är lätt att montera, då den levereras med antingen tejp på baksidan eller monteringsbeslag. Tack vare den lätta monteringen kan LED strips sättas upp på i stort sett alla ytor. 

Men för att få glädje av rörelsevakter skall du vara uppmärksam på att montera dem korrekt så att de har möjlighet att fånga rörelser.

Om dina LED strips med rörelsevakt är med batterier, bör du dessutom överväga hur ofta ljuset skall tändas där du monterar dem. Batteriernas livslängd beror nämligen på om du tänder din LED remsa två eller tio gånger om dygnet.